Mihai Albu a primit cel mai frumos cadou! A câștigat în instanță: «Iulia este acum bună de plată!»

Ultima actualizare:

    Mikaela a stat  de Sărbători  acasă la  tatăl ei
Mikaela a stat de Sărbători acasă la tatăl ei

Designerul de pantofi Mihai Albu (58 ani) a primit cel mai frumos cadou de ziua numelui, Sfântul Ion! Nu l-a deranjat faptul că în Ajunul Crăciunului a fost târât la tribunal de fosta sa soţie, Iulia Albu (39 ani), deoarece a ieşit învingător. Motivul disputei foştilor soţi este fiica lor minoră, Mikaela, în vârstă de 11 ani.

“Fiica mea şi-a consolidat dreptul de a păstra legăturile fireşti cu tatăl ei!”, a scris Mihai Albu pe pagina sa de socializare, acolo unde îşi spune mereu of-ul cu privire la situaţia dintre el şi fosta sa soţie. Iulia Albu a spus că nu i-a îngrădit niciodată accesul la fiica lor, iar designerul de pantofi se tot plângea de faptul că nu îşi poate vedea copilul aşa cum a stabilit instanţa. A fost norocos însă, pentru că atât Crăciunul cât şi Revelionul le-a petrecut în compania Mikaelei.

Iulia Albu, surpinsă  astă vară alături  de fetiță și de  noul ei iubit
Iulia Albu, surpinsă astă vară alături de fetiță și de noul ei iubit

"Completul de Judecată dând din nou aceeaşi soluţie împotriva fostei mele soţii"

Chiar dacă şi acestea au avut un preţ: prezentarea la tribunal, în regim de urgenţă.  “Miercuri 23 decembrie, ora 13:00, sună Mika de pe telefonul mamei ei, “Tati, vreau să petrec Crăciunul cu tine, mami mă lasă!” Sigur că da, tati, dar noi nu avem Crăciunul împreună anul acesta, avem Revelionul, dar dacă mami este de acord, să-mi dea mami mail cu programul, că vine tati să te ia. Primesc mail... Mika îşi doreşte să petreacă Crăciunul cu tine, vino să o iei la ora 20:00 şi să o aduci pe 3 ianuarie ora 20:00. Bucurie mareee! Iau copilul pe 23 decembrie ora 20:00. A doua zi, Ajunul Crăciunului... sună soneria la 13:00, un executor judiciar. Mama copilului meu m-a dat în judecată imediat după ce am luat copilul şi trebuie să mă prezint la ora 15:00 la Tribunal în regim de mare urgenţă. Sunt judecat, sunt apărat şi apoi absolvit de orice vină. Revenim acasă bucuroşi. Peste câteva zile vine şi Revelionul. (...) Trec zilele minunate şi se apropie plecarea Mikai pe data de 3 ianuarie... trec câteva zile şi pe data de 7 ianuarie, adică de Sfântul Ion, ziua onomastica a mea şi fetiţei mele, sunt chemat din nou în Instanţă, mama Mikai făcând apel la soluţia din Ajunul Crăciunului. Aceeaşi problema raportată de reclamant, Completul de Judecată dând din nou aceeaşi soluţie împotriva fostei mele soţii care este bună de plată acum! M-am bazat mereu pe justiţie, iar hotărârea obţinută în urmă cu puţin timp, pronunţată de judecătorii Tribunalului Bucureşti este una absolut firească, care vine să confirme soluţia primei instanţe obţinută în Ajun de Crăciun”, a povestit Mihai Albu, fericit de izbândă.

Claudia Pătrășcanu cere custodia exclusivă a copiilor 

Lupta pe copii și pensia alimentară continuă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista cere custodia exclusivă a celor doi băieți și aduce acuzații grave, prin care l-ar putea decade din drepturi pe tatăl lor. Artista joacă tare și și-a făcut un arsenal puternic pentru a demonstra că Gabi Bădălău nu ar fi un tată bun. Ultima acuzație este că afaceristul și-a pus copiii în portbagaj și coduce cu viteză. „Copiii mi-au fost duși în portbagaj până acum o lună, două. Duci copiii în portbagaj până la București? Efectiv în portbagaj, am văzut cu ochii mei, au venit copiii și mi-au spus. Conduce cu 100 și ceva, cu 200, nu i-a făcut nimeni nimic. Are carnetul luat de un an și jumătate. Duminică a dus copiii acasă, cu cel mic la volan, el la volan”, a spus Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni tv.  

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg