De ce a plecat Iulia Albu de la „Bravo, ai stil”? Iubitul, capul răutăților!

Iulia Albu s-a plimbat de la o televiziune la alta cu dezinvoltură și nu-i pare rău. Criticul de modă a schimbat până acum trei posturi tv importante și cel care a sfătuit-o să-și dea demisia, de fiecare dată, la timp a fost chiar iubitul ei, Mihai Alexandru, zis Mike.

Iulia Albu a stat patru sezoane ca jurat la "Bravo, ai stil!"  Sursa: Instagram
Iulia Albu a stat patru sezoane ca jurat la "Bravo, ai stil!" Sursa: Instagram

La Iulia Albu acasă se vede treaba că nu mai cântă găina, ci cocoșul. Stilista a venit în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars și a recunoscut că, de fiecare dată când a plecat de la un post de televiziune, a făcut o la îndemnul iubitului ei, Mihai Alexandru, de care Iulia ascultă orbește. Cel puțin, pe partea profesională.

„Sunt entertainer, nu o fată care vorbește despre modă!”

Cea mai surprinzătoare demisie a Iuliei Albu a fost cea din proiectul care a și consacrat-o, „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, pe care non-conformista jurată l-a părăsit după patru sezoane, în decembrie 2018.

De la primul post a fost dorința mea să plec și am plecat. Eu văd un entertainer, nu ca o fată care vorbea despre modă. E foarte importantă și atmosfera, să faci lucruri cu oameni care au o viziune comună cu a ta”, a declarat Iulia Albu, la „Xtra Night Show”.

Iulia și-a mutat apoi cuibul la Pro TV, unde analiza ţinutele vedetelor într-o rubrică săptămânală, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Și de aici, însă, a zburat în vara lui 2021, atunci când a anunțat că se mută la Antene. În prezent, criticul de modă are două proiecte la Antena Stars, „I.A: cu stil” şi „Poliţia modei”.

Iubitul meu mi-a zis mereu când să plec dintr-un proiect și eu l-am ascultat, pentru că el vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam, aflându-mă în interior”, a mai declarat vedeta.

„Cu Mihai Albu era previzibil că nu va merge”

După divorțul cu scandal de designerul de încălțăminte Mihai Albu, Iulia s-a implicat, în urmă cu patru ani, într-o poveste de dragoste cu Mike, sau Mihai Alexandru pe numele din buletin. Iubitul ei a făcut sacrificii enorme în numele dragostei pentru Iulia. S-a mutat de la Londra în România, pentru a fi alături de femeia vieții lui.

Nu simt vreo responsabilitate pentru asta. E, într-adevăr, un lucru frumos ce a făcut el pentru mine, dar nu mă simt responsabilă în vreun fel. Cu Mihai Albu lucrurile erau previzibile că nu vor merge. Aveam 23 de ani, am făcut și eu greșeli.

E incredibil, însă, să ai un om lângă tine care-ți iubește copilul ca și când ar fi al lui. Ne dorim și noi copii! Eu însă mai trag de timp pentru că acum am multe proiecte pe cap”, a mai spus criticul de modă.

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți timp de nouă ani și au divorțat în 2013, la dorința designerului de încălțăminte. Cei doi împreună o fiică, pe Mikaela, pe custodia căreia se ceartă și în prezent. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au o relație de mai bine de patru ani și plănuiesc să se căsătorească în curând.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net