Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil: «Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes»

Ultima actualizare:

    Mihai și Iulia Albu, pe vremea când erau un cuplufoto: Click!
Mihai și Iulia Albu, pe vremea când erau un cuplufoto: Click!

Iulia Albu nu-și dezminte renumele de “scorpie”! La opt ani de la divorțul de Mihai Albu, Iulia se pregătește de nuntă cu noul ei iubit. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia l-a blocat pe fostul soț cu cerința pe care i-a făcut-o în mod direct și fără menajamente.

Iulia Albu i-a cerut lui Cătălin Măruță să-l sune în cadrul podcastului live pe fostul ei soț, Mihai Albu. Acesta a rămas fără cuvinte când a auzit ce doleanță are fosta lui soție. “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia Albu, în timp ce fostul soț era la telefon. Vădit enervat, Mihai Albu i-a dat o replică dură fostei soții. “Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”, a spus Mihai Albu.

“Mi-a cerut mașina și verigheta la divorț!”

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți nouă ani și au divorțat în 2013, la dorința designerului de încălțăminte. ”Am păstrat numele de Albu pentru a avea același nume cu fiica mea, Mikaela. Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a dezvăluit Iulia Albu la podcastul "Acasă la Măruță".

Vedeta a explicat și care au fost, în opinia ei, motivele rupturii de Mihai Albu.” E greu să spui ce nu merge într-o relație, cred că nu eram compatibili. Mi-am dat seama cu doi ani înainte să divorțăm. Ăsta e simplul adevăr! Pentru mine era ceva mai presus de soare. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine în timpul căsătoriei cu el, nu au fost niciodată de acord. Nu a fost vorba de înșelat, nici la mine, nici la el. Dar am avut o problemă: bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră! Eu am vrut să dau la UNARTE și el a zis că dacă fac asta divorțează!“, a povestit Iulia Albu. Vedeta este extrem de discretă în privința partenerului său actual, Mike. Cei doi au o relație de mai bine de patru ani și plănuiesc să se căsătorească în curând.

Citește și:

Ce spune Iulia Albu despre nașul ei, Cristi Borcea: "La un moment dat ne-am certat foarte mult"

EXCLUSIV Ce planuri are Mihai Albu cu afacerea cu pantofi. Fosta soţie va fi şocată

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net