Primele imagini de la Dancing on Ice. Ce rochii superbe au Iulia Albu, Ruby și Sore!

#Dancing on Ice

Emisiunea Dancing on Ice se apropie de debutul pe micile ecrane, așadar echipa Antenei a oferit un mic filmuleț de tip „teaser”, în care apar concurenții și partenerii lor. Iată-le pe Iulia Albu, Sore și Ruby și ținutele lor spectaculoase!

Primele imagini de la Dancing on Ice Foto: Instagram
Primele imagini de la Dancing on Ice Foto: Instagram

Dacing on Ice are premiera pe 5 martie, la Antena 1, iar concurenții sunt pregătiți să își demonstreze talentul artistic, de data aceasta pe patine. „Mult a fost, puțin a mai rămas! Concurenții noștri, alături de partenerii lor, sunt gata să ia cu asalt scena de gheață de la Dancing on ice - Vis in doi.”, se arată pe contul oficial al emisiunii, acolo unde a apărut și un filmuleț cu perechile de concurenți.

Primele imagini de la Dancing on Ice

Nouă vedete autohtone au acceptat provocarea Dancing on Ice, urmând să patineze în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Printre aceștia se numără nume sonore precum Iulia Albu, Ruby, Sore, Cosmin Natanticu, Cătălin Cazacu sau Flavia Mihășan.

Pe lângă coregrafiile impresionante, concurenții promit să uimească și prin ținute, care deja se arată a fi unele spectaculoase, demne de afișat în timpul numerelor lor artistice. Fashion-editorul Iulia Albu e acolo oricum pentru a se asigura de acest lucru!

Aceasta a purtat în filmulețul de prezentare o rochie roșie, cu un accesoriu pe cap, în timp ce Ruby a strălucit la propriu într-o rochie cu paiete. Sore s-a prezentat precum o nouă variantă a personajului Elsa, cu o rochie albastră cu franjuri argintii.

De asemenea, nici din juriul emisiunii nu puteau lipsi celebritățile. Jurații sunt nimeni alții decât Mihai și Elwira Petre, cărora li s-au alăturat Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

Primele imagini de la antrenamente

După ce pe contul oficial al emisiunii a apărut primul filmuleț de prezentare, concurenta Sore a publicat la ea pe Instagram și câteva imagini de la repetițiile pentru show-ul ce urmează să debuteze în curând pe micile ecrane. Aceasta apare pe patinoar, alături de colega ei, Ruby, iar cele două au în brațe două buchete mari de flori, semn că și în „regatul lor de gheață” a venit primăvara!

Cert este că până intră emisiunea în casele telespectatorilor, concurenții se antrenează de zor pentru a face o figură frumoasă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net