EXCLUSIV Cătălin Cazacu, adevărul despre condițiile grele de la «Dancing on ice»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Zilele trecute ne-am întâlnit cu Cătălin Cazacu (37 de ani), motociclist, actor, vedetă tv și sportiv, la premiera filmului "Odată pentru totdeauna" unde joacă din nou un rol interesant. Pentru că venea de la antrenamentele de la "Dancing on ice: Vis în doi" am stat de vorbă atât despre film, cât și despre participarea să la noul show de la Antena 1 care va debuta peste câteva zile, pe 5 martie.

image
  • Click!: Ești din nou actor în filmul "Odată pentru totdeauna". Mai știi la al câtelea film ești?

Cătălin Cazacu: Nu mai știu nici eu, dar e prima oară când nu sunt personaj negativ. Am un personaj pozitiv, sunt un director de teatru neînțeles, un regizor care interacționeză cu personajul lui Smiley.

  • Faci de toate în ultima vreme, film, televiziune...

Da, tot timpul fac altceva. M-am lansat cu capul înainte, am învățat pe parcurs și mi-am zis că trebuie să învăț cât mai mult. Îmi place foarte tare ce fac în televiziune, chiar dacă în televiziune trebuie să muncești zi de zi. Aș da orice ca viața mea să fie legată de televiziune.

  • Să ne mai așteptăm și la alte talente de la tine?

Dacă mă întrebi dacă o să mă apuc și de cântat, răspunsul este nu. Dacă mă întrebi dacă dansez bine, da, mă veți vedea la "Dancing on ice: Vis în doi" unde voi dansa. Dar acolo sunt pe gheață și dacă fac față să dansez pe gheață, este clar că pot să fac orice.

  • Deci ești bun orice ai face…

Să te audă Dumnezeu, eu sper acum să mi duc la bun sfârșit misiunea, ăsta-i targhetul meu.

  • Ce ne poți spune despre această emisiune?

Această emisiune reprezintă cu adevărat o provocare și depășirea limitelor pe care credeam că le am, nemaiavând niciun contact cu patinajul și nici cu dansul. Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toți de acest domeniu. Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar... cine numără? Când crezi că stăpânești mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă.

  • Te-ai accidentat până acum pe gheață?

N-ai cum să dansezi pe gheață și să nu cazi.

  • Cum crezi că te vei înțelege cu jurații?

Nu știu dacă trebuie să găsim înțelegere la juriu, însă noi trebuie să ne înțelegem ca și cuplu pe gheață și să facem niște numere bune în timpul show-ului.

  • Îi știai pe Mihai și Elwira Petre? Dar pe ceilalți?

Nu-i știu pe niciunul din juriul emisiunii, i-am aflat și eu și chiar mă bucur că nu-i cunosc. Ar fi culmea să-mi dea note mici și să mă supăr pe ei, mai bine cineva pe care nu-i cunosc. Poate să zică orice de mine că nu mă supăr.

  • Crezi că o să câștigi competiția?

De obicei în orice concurs la care particip îmi doresc să câștig. Sunt un tip competitiv și îmi doresc să câștig.

Pentru ce vis luptă Cătălin Cazacu?

Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu, antrenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din București, vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea. În vârstă de doar 15 ani, băiatul își dorește să facă performanță în hochei, însă costurile ridicate și posibilitățile financiare mici ale familiei sale îi umbresc deocamdată viitorul sportiv la care acesta visează.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net