Cătălin Cazacu a dat vestea din Zanzibar! „Anul acesta avem nuntă!”

3 ianuarie 2022

Cătălin Cazacu nu mai e burlac! A dat vestea cea mare tocmai dn Zanzibar, acolo unde se află în vacanță cu viitoarea nevastă, Ramona Olaru. Frumoasa de la matinalul Antenei 1 i-a picat cu tronc mtociclistului, care să vrea să facă nunta anul acesta!

image
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au petrecut Sărbătorile în Zanzibar Sursa: Instagram

Cătălin Cazacu s-a hotărât! Spune „Adio!” burlăciei anul acesta! Motociclistul, care a făcut ravagii printe divele din show-biz, se pare că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea! A plecat cu Ramona Olaru în Zanzibar și vrea să se întoarcă de acolo însurat!

Cătălin și Ramona sunt prieteni de mai mulți ani, însă abia cum s-a înfiripat o poveste de dragoste pasionallă între ei. Cazacu și frumoasa de la „Neazta cu Răzvan și Dani «au plecat să petreacă Sărbătorile în Zanzibar și vor să mai stea acolo o lună. Cazacu însă intenționează să facă nunta cu Ramona anul acesta, asta dacă frumoasa prezentatoare de la Antene îi va accepta cererea în căsătorie.

„Nu mai sunt burlac!" 

Nu mai sunt burlac! S-ar putea anul ăsta să avem și o nuntă, da Ramona acceptă! O să vedeți când se întâmplă cererea!”, a anuțșat Cătălin Cazacu, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Cazacu și Ramona se bucură de clipe fierbinți, la propriu și la figurat, în Zanzibar, unde cei doi au petrecut Sărbătorile în stil românesc.

Crăciunul în Zanzibar s-a sărăbătorit românește! E prima dată cândd sunt departe de casă de Crăciun. Am mâncat sarmale, dar n-am ncat șorici, nu e nici un porc pe aici. A devenit virală hora care am făcut-o aici. Revelionul a fost unul românesc, dar cu influențe africane”, a mai spus motociclistul.

stanga
dreapta
ramona olaru 4 jpg
cazacu zanzobar 3 jpg
ramona olaru 2 jpg
ramona olaru 1 jpg
cazacu zanzibar 1 jpg

Cătălin Cazacu (37 de ani) și Ramona Olaru sunt prieteni foarte buni, din 2018, iar mai nou formează un cuplu și locuiesc în casa Ramonei. Cătălin Cazacu s-a mutat la iubitat lui acasă și și-a modificat și programul după cel al iubitei, care lucrează la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cazacu are gânduri serioase cu frumoasa blondă.

Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, recent, la „Xtra Night Show”.

Ramona Olaru a avut o relație cu năbădăi alături de Cuza, de la „Noaptea Târziu”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. Ramona se consolează acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz. Cătălin Cazacu s-a mai iubit în trecut cu Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
cub anca badiu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg