VIDEO Ramona Olaru, apariție de senzație la "iUmor". Glume deocheate cu Daniela Crudu și ironii cu Adelina Pestrițu

3 decembrie 2021
image
Ramona Olaru a fost Mitza Biciclista, la iUmorfoto: Antena 1

Val de ironii, sarcasm și glume bune în ediția specială iUmor, „România, Râzi cu RoaST!”, difuzată de Antena 1 în minivacanța de 1 Decembrie. Creierul emisiunii, actorul și scenaristul Andreas Petrescu, "a compus" din nou câteva roluri și replici memorabile pentru invitații care au venit să facă roast. Printre aceștia, și senzuala Ramona Olaru, fata veselă de la "Neatza".

Ramona Olaru nu a avut o singură apariție la iUmor, în aceste ediții speciale, ci chiar două. În prima ediție de "Râzi cu ROaST", din 29 noiembrie 2021, Ramona Olaru, vecina de la Neatza cu Razvan și Dani, i-a luat la roast pe prezentatorii de la Super Neatza: "Eu eram un copil când a început Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1. E atât de veche emisiunea asta încât se putea numi lejer Neatza cu Radu și Beligan". În ediția din 1 Decembrie, actuala iubită a lui Cătălin Cazacu a întruchipat-o pe Mița Biciclista, celebra curtezană din Bucureștiul interbelic, și a avut o tiradă de glume la adresa influencerilor. Nici jurații iUmor nu au scăpat. 

"Daniela Crudu este una dintre influencerițele care sunt atrase de credință. Și ăsta este un lucru minunat. Încă nu are copii, dar și-a luat un peștișor auriu cu care merge peste tot. Asta înseamnă dragoste până la urmă. Nu m-ar mira ca într-o zi să-și ia peștele și să meargă cu el chiar și la biserică. Ar merge chiar și la Muntele Athos, dar acolo nu au voie femeile. Este chemarea muntelui. Tu înțelegi, Mihai (n.r. Bendeac), toată ziua ești pe Muntele lui Venus. Dar vezi că și acolo, după 40 de ani, s-ar putea să ai nevoie și de rugăciune".

Glume despre Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu s-a mai luat și de Adelina Pestrițu, ceea ce mi se pare greșit. Nu oricând o femeie ca Adelina merge să te reprezinte în străinătate la cel mai înalt nivel. A avut o întâlnire bilaterală cu Kim Kardashian. Mă rog, mai mult laterală, pentru că așa a stat în poză. Kim este cea mai cunoscută înfluenceriță de pe glob. Cea mai bună dovadă că un fund mare compensează oricând un creier mic. Degeaba ai vorbele la tine dacă ai fundul ca Șerban copoț. Când se așează pe scaun stă direct pe rinichi".

Cine a fost Mița Biciclista

Maria Mihăescu a fost o curtezană excentrică, de o frumuseţe răpitoare, care a stârnit pasiuni multor personalităţi ale timpului său. Printre amanţii celebri care i-au trecut pragul, se găsesc Octavian Goga, Nicolae Grigorescu, doctorul Nicolae Minovici (pentru care ar fi refuzat cererea în căsătorie a regelui Manuel al Portugaliei), dar şi ziaristul George Ranetti. Acesta din urmă i-a dat Mariei Mihăescu porecla care avea să dăinuie peste ani: Miţa Biciclista.

Pe scena iUMor s-au perindat și alte personaje istorice sau literare. Doina Teodoru a personificat-o pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu au fost reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu. Gabi Costin a fost Ion Creangă, iar Andreas Petrescu a îmbrăcat hainele lui George Enescu.

Citește și:

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prima ieșire oficială de cuplu: «Iubesc cu adevărat»

Ce zice Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru? “Ne-am apropiat că suntem singuri amândoi”

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anna lesko
juriu iumor
simina alex zanoaga png
cub bianca dragusanu inseminare 2 png
WhatsApp Image 2022 05 18 at 16 38 32 jpeg
3alex nedelcu survivor png