Ce zice Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru? “Ne-am apropiat că suntem singuri amândoi”

image
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a mai făcut o cucerire în showbiz! S-a cuplat cu frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2918, iar mai nou formează un cuplu.

Cazacu și Ramona au fost surprinși în tandrețuri pe stradă, de către paparazzi Cancan.ro și așa a ieșit la iveală relația lor.

Cătălin Cazacu: "E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi"

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.

Ramona Olaru a avut o relație cu năbădăi alături de Cuza, de la Noaptea Târziu, concurent la „Asia Express”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. Ramona se consolează acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz. Cătălin Cazacu s-a mai iubit cu Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

image
Ramona Olaru, o femeie superbăfoto: Instagram
FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
112 numar de urgenta apel telefon jpeg
Kelemen Hunor Marcel Ciolacu Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe