C─ât─âlin Cazacu ╚Öi Ramona Olaru se preg─âtesc s─â devin─â p─ârin╚Ťi!

C─ât─âlin Cazacu (37 de ani) a mai f─âcut o cucerire de senza╚Ťie ├«n showbiz! S-a cuplat cu frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2018, iar mai nou formeaz─â un cuplu ╚Öi locuiesc ├«n casa Ramonei. Cei doi vor pleca ├«mpreun─â s─â petreac─â de Revelion ├«n Zanzibar, unde vor sta o lun─â.

image
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, un nou cuplu în show-biz Sursa: instagram

C─ât─âlin Cazacu este cunoscut drept un adev─ârat ÔÇ×aspiratorÔÇŁ de femei celebre! Mai nou, motociclistul formeaz─â un cuplu de invidiat al─âturi de frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi se cunosc ├«nc─â din 2018 , ├«ns─â abia acum au decis s─â dea curs pasiunii dintre ei. C─ât─âlin Cazacu s-a mutat la iubitat lui acas─â ╚Öi ╚Öi-a modificat ╚Öi programul dup─â cel al iubitei, care lucreaz─â la matinalul ÔÇ×Neatza cu R─âzvan ╚Öi DaniÔÇŁ. Cazacu are g├ónduri serioase cu frumoasa blond─â.

ÔÇ×Ne ajut─â faptul c─â ne cunoa╚Ötem de mult. Vinerea, c├ónd e ziua ei liber─â, o iau, merg cu ea pe barc─â, ne distr─âm. ├Ämi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secund─â! Am reu╚Öit, mai nou, s─â m─â trezesc ╚Öi diminea╚Ťa. Aud ceasul c├ónd sun─â, nu e un pat a╚Öa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dat─â m-am dus la ora 9 diminea╚Ťa duminica la sal─â. A zis antrenoarea c─â am venit direct din club. Eu dormeam de obicei p├ón─â la 13-14ÔÇŁ, a declarat C─ât─âlin Cazacu, la ÔÇ×Xtra Night ShowÔÇŁ.

image
Cătălin Cazacu a fost în Zanzibar și anul trecut, timp de trei luni Sursa: Instagram

"Mi-am luat bilet doar dus"

Motociclistul ╚Öi iubita lui ╚Öi-au luat deja biletul dus spre Zanzibar, acolo unde vor petrecere Revelionul al─âturi de mai mul╚Ťi rom├óni.

ÔÇ×Am zis de anul trecut din var─â: hai s─â organizam Revelionul ├«n Zanzibar! O s─â fie vreo 800 de oameni acolo, dintre care 400 de rom├óni. Avem ╚Öi un dj din Rom├ónia, de la Arad, care va pune muzica acolo. Mi-am luat bilet doar dus, nu ╚Ötiu c├ónd m─â ├«ntorc. Acolo ziua sunt 31 de grade, noaptea 21 de grade. Plou─â din aprilie p├ón─â ├«n iunie. Acolo dac─â ai o problem─â la farmacie g─âse╚Öti numai aloe vera. Eu am f─âcut Covid pe vremea c├ónd era la mod─â, la ├«nceputul pandemiei. Nu m─â mai saluta nimeni ├«n perioada aiaÔÇŁ, a mai spus motociclistul.

Ramona Olaru a avut o rela╚Ťie cu n─âb─âd─âi al─âturi de Cuza, de la ÔÇ×Noaptea T├órziuÔÇŁ, ├«ns─â ├«ntr-un final, cei doi au decis ca fiecare s─â o ia pe drumul s─âu. Ramona se consoleaz─â acum ├«n bra╚Ťele lui C─ât─âlin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz. C─ât─âlin Cazacu s-a mai iubit ├«n trecut cu Denisa T─ânase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan