Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se pregătesc să devină părinți!

23 decembrie 2021

Cătălin Cazacu (37 de ani) a mai făcut o cucerire de senzație în showbiz! S-a cuplat cu frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2018, iar mai nou formează un cuplu și locuiesc în casa Ramonei. Cei doi vor pleca împreună să petreacă de Revelion în Zanzibar, unde vor sta o lună.

image
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, un nou cuplu în show-biz Sursa: instagram

Cătălin Cazacu este cunoscut drept un adevărat „aspirator” de femei celebre! Mai nou, motociclistul formează un cuplu de invidiat alături de frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi se cunosc încă din 2018 , însă abia acum au decis să dea curs pasiunii dintre ei. Cătălin Cazacu s-a mutat la iubitat lui acasă și și-a modificat și programul după cel al iubitei, care lucrează la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cazacu are gânduri serioase cu frumoasa blondă.

Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

image
Cătălin Cazacu a fost în Zanzibar și anul trecut, timp de trei luni Sursa: Instagram

"Mi-am luat bilet doar dus"

Motociclistul și iubita lui și-au luat deja biletul dus spre Zanzibar, acolo unde vor petrecere Revelionul alături de mai mulți români.

Am zis de anul trecut din vară: hai să organizam Revelionul în Zanzibar! O să fie vreo 800 de oameni acolo, dintre care 400 de români. Avem și un dj din România, de la Arad, care va pune muzica acolo. Mi-am luat bilet doar dus, nu știu când mă întorc. Acolo ziua sunt 31 de grade, noaptea 21 de grade. Plouă din aprilie până în iunie. Acolo dacă ai o problemă la farmacie găsești numai aloe vera. Eu am făcut Covid pe vremea când era la modă, la începutul pandemiei. Nu mă mai saluta nimeni în perioada aia, a mai spus motociclistul.

Ramona Olaru a avut o relație cu năbădăi alături de Cuza, de la „Noaptea Târziu”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. Ramona se consolează acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz. Cătălin Cazacu s-a mai iubit în trecut cu Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png