Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prima ieșire oficială de cuplu: «Iubesc cu adevărat»

5 ana baniciu ttiubit copy jpeg
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, împreună, la filmfoto: Vertical Entertainment

În ultima vreme, lui Cătălin Cazacu (37 de ani) îi merge foarte bine din toate punctele de vedere, atât profesional, cât şi în dragoste, căci şi-a găsit o iubită nouă: Ramona Olaru, de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. În acest timp pregăteşte noi proiecte de televiziune, mai întâi la Kanal D, iar acum la TVR2.

L-aţi văzut în „Cazacu, muncă grea” de la Kanal D, emisiune care acum a luat pauză, însă face un nou sezon al emisiunii „Distracţiile lui Cazacu” la TVR 2, cel de-al treilea. „E un proiect drag sufletului meu, pe care nu numai că îl prezint dar şi realizez. Mă bucur că are succes mare şi să dea Dumnezeu să ajungem şi la sezonul 10. Cred că are succes pentru că arată real şi este real, şi aşa sunt eu. E un suflu nou pe care l-am adus acestui post de televiziune”, ne-a mărturisit motociclistul pe care l-am întâlnit la film, la braţ cu... Ramona Olaru, sexy-asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. 

„Da, suntem împreună”, a răspuns el imediat privirii mele curioase, înainte să apuc să-l întreb ceva.„Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi. Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc. Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă. Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special”, ne-a mărturisit Cătălin Cazacu, prin braţele căruia au trecut numai femei superbe: Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion. Şi Ramona Olaru a avut o relaţie cu năbădăi alături de Cuza de la „Noaptea târziu”, pe care-l urmăriţi acum la „Asia Express. Pe drumul împăraţilor”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. 

1 cazacu si ramggona copy jpeg
Ramona şi Cătălin nu-şi mai ascund relaţia

Ana Baniciu şi Theo Rose, cu iubiţii la film

Cele două soliste ­minione şi-au scos şi ele iubiţii la film. Atât Ana, cât şi Theo iubesc şi sunt iubite. 

Ambele au fost cerute în căsătorie, dar aşteaptă să se termine pandemia de coronavirus ca să meargă mai departe.

image

image

Citește și:

Ce zice Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru? “Ne-am apropiat că suntem singuri amândoi”

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
Ana Bogdan, EPA jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel