Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prima ieșire oficială de cuplu: «Iubesc cu adevărat»

Ultima actualizare:

    Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, împreună, la filmfoto: Vertical Entertainment
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, împreună, la filmfoto: Vertical Entertainment

În ultima vreme, lui Cătălin Cazacu (37 de ani) îi merge foarte bine din toate punctele de vedere, atât profesional, cât şi în dragoste, căci şi-a găsit o iubită nouă: Ramona Olaru, de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. În acest timp pregăteşte noi proiecte de televiziune, mai întâi la Kanal D, iar acum la TVR2.

L-aţi văzut în „Cazacu, muncă grea” de la Kanal D, emisiune care acum a luat pauză, însă face un nou sezon al emisiunii „Distracţiile lui Cazacu” la TVR 2, cel de-al treilea. „E un proiect drag sufletului meu, pe care nu numai că îl prezint dar şi realizez. Mă bucur că are succes mare şi să dea Dumnezeu să ajungem şi la sezonul 10. Cred că are succes pentru că arată real şi este real, şi aşa sunt eu. E un suflu nou pe care l-am adus acestui post de televiziune”, ne-a mărturisit motociclistul pe care l-am întâlnit la film, la braţ cu... Ramona Olaru, sexy-asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. 

„Da, suntem împreună”, a răspuns el imediat privirii mele curioase, înainte să apuc să-l întreb ceva.„Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi. Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc. Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă. Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special”, ne-a mărturisit Cătălin Cazacu, prin braţele căruia au trecut numai femei superbe: Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion. Şi Ramona Olaru a avut o relaţie cu năbădăi alături de Cuza de la „Noaptea târziu”, pe care-l urmăriţi acum la „Asia Express. Pe drumul împăraţilor”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. 


    Ramona şi Cătălin nu-şi mai ascund relaţia
Ramona şi Cătălin nu-şi mai ascund relaţia

Ana Baniciu şi Theo Rose, cu iubiţii la film

Cele două soliste ­minione şi-au scos şi ele iubiţii la film. Atât Ana, cât şi Theo iubesc şi sunt iubite. 

Ambele au fost cerute în căsătorie, dar aşteaptă să se termine pandemia de coronavirus ca să meargă mai departe.

Citește și:

Ce zice Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru? “Ne-am apropiat că suntem singuri amândoi”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net