INTERVIU Unde locuiește Cătălin Cazacu în Zanzibar. În fiecare miercuri face petreceri românești, pe plajă

cazacu zanzibar 3 jpeg
Cătălin Cazacu, în Zanzibarfoto: arhivă personală

Cătălin Cazacu (36 de ani) a fugit de pandemie tocmai în Zanzibar. Celebrul motociclist și-a luat bilet numai dus cu destinația Zanzibar și ne se mai lasă întors pe melagurile natale. Cazacu s-a adaptat atât de bine la viața din Zanzibar, încât îl bate gândul să rămână definitiv pe insula unde restricțiile lipsesc. Și-a găsit chiar și un job, acela de DJ, iar în fiecare miercuri organizează petreceri românești cu muzică europeană, pe plajă. În presă însă au tot apărut zvonuri, că acesta ar fi lăsat gravidă o domnișoară în țară și că e posibil să devină pentru a doua oară tătic. Din Zanzibar, Cătălin Cazacu a făcut lumină, într-un interviu ocordat în exclusivitate, pentru Click.ro.

  • Click!: Ca mai toți românii, ai plecat în vacanță în Zanzibar, însă nu te-ai mai întors. E adevărat că ai decis să rămâi acolo, cel puțin cât va dura pandemia?

Cătălin Cazacu: A fost greu anul trecut, un an în care am muncit și pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că mă bucur când am de muncă. În ultima perioadă, am muncit foarte mult pentru a termina primul sezon al noii mele emisiuni, „Distracție cu Cazacu”, de pe TVR 2. Aproaae toată luna decembrie nu am avut nici o zi liberă. Asta a fost un pic mai greu, dar m-a ajutat ca să pot să am mai mult timp liber în perioada care urma. Așa că mi-am luat bilet doar dus și am venit în Zanzibar. Nu am știut cât o să rămân, la fel cum nu știu nici în momentul ăsta, deși se apropie sezonul doi al emisiunii și sunt puțin restrâns de chestia asta.

image
Cătălin Cazacu explorează Zanzibar încă din luna ianuarie
  • Cu ce te-a atras Zanzibar, cu faptul ca nu sunt restricții? Nu se poartă mască etc. Ți-ai găsit deja un job acolo, cel de DJ.

Zanzibar-ul m-a atras cu destul de multe lucruri. Cea mai importantă a fost prezența unor prieteni de-ai mei, care sunt mai mult decât localnici aici, respectiv Ciprian Zanzibărelul, pe numele lui de scenă, un prieten care are mai multe resorturi pe aici și la care apelează absolut toți românii când ajung aici, și mai e și Teo, de la clubul Crema din Mamaia, care-și face și el viața aici, în ultimii ani. Ei mi-au prezentat locul și mi-a plăcut ce am auzit, așa că am venit și m-am integrat foarte repede. La foarte scurt timp, mi-am găsit și ocupație aici, organizăm petreceri pe plajă miercurea, la care lumea se distrează exact ca acasă, doar că exact cum era pe timpuri, când nu existau restricțiile pandemiei. Sunt foarte gustate petrecerile noastre și sunt cele mai căutate. O să avem una chiar mâine seară.

  • Ce fel de muzică puneți la petrecerile de pe plajă? Înțeleg că sunt la mare căutare manelele în Zanzibar.

Nu sunt numai manele la petrecerile noastre, e un clișeu ăsta cu manelele. Dar, da, până la urmă suntem români și ne place muzica de acasă, dar nu doar manelele reprezintă muzica românească. Sunt foarte multe melodii pe care oamenii le gustă. Cele mai căutate sunt cele ale celor de la Dirty Nano, care aproape sunt cunoscute de toată lumea de pe insulă.

image
Aici locuiește Cătălin Cazacu, în Zanzibarfoto: arhivă personală
  • Cum te descurci cu viața de acolo? Cum e mâncarea? Stai la hotel sau ai închiriat o casă?

Asta a fost ideea atunci când am venit aici, să încerc să locuiesc ca și cei de aici. Am o cameră destul de drăguță, undeva pe plajă, într-un hotel care are mai puțin de opt camere. Oamenii de acolo m-au adoptat și sunt unul dintre ai lor, începând de la faptul că intru în bucătărie și mă servesc din frigiderul lor, mă simt practic ca la mine acasă. Este unul dintre cele mai frumoase locuri unde am stat până acum, chiar dacă „condițiile” nu se compară cu ceea ce avem noi în Europa. Nu petrec însă destul de mult timp în cameră ca să simt chestia asta. Ajung în cameră doar ca să-mi fac duș și să dorm. Și am și o priveliște senzațională.

  • Cum sunt oamenii acolo? În presa din România s-a zvonit ca ți-ai găsit o nouă iubită. Așa e?

În presă se zvonesc foarte mute lucruri, însă cei care mă cunosc știu că lucrurile adevărate se comunică prin gura mea. Dar, da, sunt cred unul dintre cei mai sinceri oameni pe care-i are mass media în România, consider că nu suntem vedete, suntem doar persoane publice. De fiecare dată când am ceva de spus spun și recunosc.

image
Cătălin Cazacu s-a împrietenit cu localniciifoto: arhivă personală
  • Ce vei face cu emisiunea de la TVR 2? Va mai continua?

Proiectul de pe TVR este unul de suflet, pentru că am întâlnit acolo oameni senzaționali și continuă, ceea ce este un lucru foarte bun. Chiar săptămâna aceasta vă recomand să vă uitați pentru că va fi un best of la ce s-a întâmplat în tot sezonul. Intrăm și noi într-o scurtă pauză, nu foarte lungă, de câteva săptămâni. Vom reveni cu o mare, mare surpriză, căci sezonul doi va avea imagini și ediții filmate peste mări și țări. O să vedeți exact ce s-a întâmplat în viața mea,în Zanzibar!

  • Tot în presa din România s-a zvonit ca vei deveni a doua oară tătic. E adevărat?

Întoarcerea mea a căpătat un orizont, nu voi mai sta foarte mult în Zanzibar, probabil undeva la începutul lunii martie mă voi întoarce. Despre ce s-a zvonit în România, mă bucur că am fost atât de departe de România și nu m-a atins nimic din ce s-a zvonit pe acolo. Din punctul meu de vedere sunt doar zvonuri și nu pot să-mi ridic capul și să-mi distrag atenția de la lucrurile frumoase de aici pentru lucruri pe care nici măcar nu le cunosc. Sută la sută dacă voi deveni tătic vreodată lumea o să știe de la mine!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg