Iulia Albu dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Mikaela, cu iubitul misterios din viața vedetei

Ultima actualizare:

Iulia Albu a vorbit în premieră despre cum se înțelege fiica ei Mikaela, rezultată din mariajul cu Mihai Albu, cu actualul iubit al criticului de modă. Frumoasa vedetă a dezvăluit și faptul că plănuiește să mai aibă doi copii. 

image

Iulia Albu este unul dintre cei mai temuți critici de modă, iar de ironiile și sarcasmul ei acid nu a scăpat aproape nicio vedetă.

Apreciată pentru rafinament, dar și pentru discursul extrem de sincer, Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul românesc. 

Ea a trecut printr-un divorț cu scandal de designerul Mihai Albu, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat pe care îl consideră sufletul ei pereche. 

Criticul de modă  vorbit pentru prima dată despre cum se înțelege fiica ei și a lui Mihai Albu, Mikaela, în vârstă de 13 ani cu actualul partener. Vedeta este foarte încântată deoarece fiica ei îl adora pe bărbat și se comportă cu el ca și cum ar fi un membru al familiei. 

,,Mikaela îl adoră pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește.", mărturisește criticul de modă, în exlusivitate pentru Viva.ro

Vedeta susține că partenerul ei gătește pentru ea indiferent de oră

Iulia Albu și-a găsit liniștea în brațele bărbatului misterios, care este cu câțiva ani mai tânăr decât ea, însă relația lor este una solidă în care fiecare a învățat să-l accepte pe celălalt așa cu vulnerabilitățile și defectele sale. Criticul de modă a povestit care sunt micile gesturi pe care partenerul ei le face pentru a-și demonstra dragostea. 

,,În fiecare zi mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb, care îmi iubește toate micile defecte, care are întotdeauna răbdare să îmi pregătească un dish gourmet chiar şi la 1 dimineața, care mă ţine în brațe când simt nevoia să plâng şi care ştie să îi fie tată Mikaelei.", dezvăluit Iulia Albu

Iulia Albu vrea să mai aibă doi copii

Frumoasa vedetă mărturisește că i-ar plăcea să mai aibă doi copii și că deja își face planuri în această privință.

,,Ne dorim foarte mult să avem trei copii. Unul îl avem deja, rămân doi de planificat.", a declarat vedeta. 

Iulia Albu a recunoscut că povestea de dragoste pe care o trăiește de 5 ani alături de actualul partener nu a fost lipsită de greutăți, însă au reușit să depășească împreună fiecare obstacol.

,,Am trecut împreună prin momente foarte dificile, însă cauzele au fost mereu externe. Am luptat împreună pentru tot. El este stânca mea, iar eu a lui.", a declarat Iulia Albu. 

Iulia Albu a avut certuri în direct la TV cu fostul soț, Mihai Albu

Iulia Albu și-a început cariera ca model și a intrat în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, pentru care frumoasa șatenă a fost chiar și sursă de inspirație pentru anumite creații.

Cei doi au fost căsătoriți vreme de nouă ani din 2004 până în 2013, iar de atunci cei doi au rămas în relații foarte tensionate, iar certurile dintre ei s-au desfășurat și public, mai ales în cadrul emisiunii "La Măruță", unde Iulia Albu prezenta o rubrică de modă. 

În prezent Iulia Albu este critic de modă și comentează ținutele vedetelor în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars, alături de alte personalități din domeniul fashion. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net