Iulia Albu, declarații după eliminarea de la Dancing on Ice. Ce spune despre participarea în competiție

Iulia Albu a vorbit despre participarea sa în cadrul competiției Dancing on Ice, la scurt timp după ce ea și partenerul ei au fost eliminați din concurs. După seara în care a fost supusă duelului, fashion editorul a dezvăluit ce sentimente o încearcă și ce părere și-a format despre noul show al Antenei. 

Iulia Albu, primele declarații după eliminarea de la Dancing on Ice Foto: Captură Video
Iulia Albu, primele declarații după eliminarea de la Dancing on Ice Foto: Captură Video

Iulia Albu și partenerul ei, Marian Prisacaru, s-au numărat printre echipele care au primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că au ajuns la duel în ediția de sâmbătă, 19 martie, a emisiunii „Dancing on Ice”.

Iulia Albu, primele declarații după eliminarea de la „Dancing on Ice”

În urma serii încărcate de emoții, criticul de modă a făcut câteva declarații în mediul online, legate de participarea sa în concurs. Iulia Albu a mulțumit întregii echipe, dar și telespectatorilor, explicând că întreaga experiență a fost una frumoasă, dar foarte grea.

Dancing on Ice a fost un proiect din care am învățat multe. Vă mulțumesc pentru privilegiul de a vă avea aproape pe parcursul acestei aventuri, pentru voturi, pentru mesaje, pentru TOT. A fost frumos. Al naibii de frumos. Și greu. Mulțumesc! Ce urmează? Pregătiți-vă!”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu a făcut pereche la „Dancing on Ice” cu Marian Prisacaru, antrenor de patinaj artistic, iar cei doi au luptat pentru visul acestuia de a-și deschide un club de patinaj dotat cu toată aparatura necesară.

Citește și: Iulia Albu, mai mult pe jos decât în picioare, la Dancing on Ice! A căzut de zeci de ori la antrenamente

Iulia Albu și Marian, de două ori la duel

Se pare însă că numerele artistice ale celor doi nu au reușit să-i mulțumească îndeajuns pe jurați și pe telespectatori, echipa trecând de două ori prin experiența duelului. Prima oară au reușit să se salveze, însă seara trecută au primit cu emoție în suflete eliminarea, după ce s-au duelat cu echipa formată din Ruby și Zsolt. Cu toate acestea, Iulia a impresionat prin ținutele sale, așa cum se așteptau deja admiratorii săi.

A fost o experiență frumoasă să patinezi, să fii în direct și să te simți bine pe gheață.”, a declarat și Marian, partenerul Iuliei.

După eliminarea lor, în competiția „Dancing on Ice” de la Antena 1 au mai rămas doar șapte echipe: Nicolai Tand și Daniela, Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, dar și Sore și Grațiano. Au mai fost eliminați din concurs, în ediția trecută, Cătălin Cazacu și Codruța.

Citește și: Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net