Mihai Albu, despre fosta soție: "Probabil e cool astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină". Adevărul despre declarațiile Iuliei Albu

image
Iulia și Mihai Albu, la botezul fiicei lorfoto: Click!

E din nou scandal între designerul de încălțăminte Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu! De această dată, la mijloc nu mai este fiica lor, Mikaela, ci declarațiile făcute în spațiul public de către Iulia Albu, la adresa nașului lor de cununie, Cristi Borcea. Cum au stat lucrurile, de fapt.

Mihaela și Cristi Borcea au fost nașii cuplului Iulia - Mihai Albu, în 2004. Recent, însă, Iulia Albu a ieșit la rampă cu o serie de declarații la adresa lui Cristi Borcea și a spus că după divorțul ei de Mihai Albu, din 2013, a rupt legătură cu cei doi. Ea a mai făcut însă declarații și în 2016, care nu au nici o legătură cu cele recente, din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Iulia Albu, în 2021 despre Cristi Borcea: "La un moment dat ne-am certat foarte urât"

Iulia Albu a comentat recent ținutele vedetelor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, printre ele aflându-se și una cu nașul ei de cununie, Cristi Borcea. "Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte  mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus", a spus Iulia Albu, în emisiunea "La Măruță" din 1 Iunie, difuzată de PRO TV.

Iulia Albu, în 2016, despre Cristi Borcea: "Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți"

În acest context, în presă s-a rostogolit însă și o știre din 2016, extrasă dintr-o emisiune de la Kanal D, unde, într-adevăr, Iulia a insinuat că nașul Borcea ar fi avut o abordare nepotrivită la adresa ei: „Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai. Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să întru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță. Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela”, a spus Mihaela în 2016, la Kanal D, povestea fiind menționată și aici.

Mihai Albu reacționează pe Facebook: ”Vă rog să o iertați, că nu știe ce face!”

Mihai Albu i-a dat o replică tăioasă fostei soții, cerându-și în final scuze în numele ei. “Ofer câteva detalii pentru corecta înțelegere a aspectelor apărute în presă în ultima vreme cu privire la o declarată ceartă între nașii noștri de cununie, respectiv nașii de botez ai fetiței noastre și fosta familie Albu. În anul 2004, am fost cununați de cuplul Mihaela și Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei și de-ai foștilor mei socri, eveniment în care nașii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere. La șase ani de la căsătorie i-am solicitat din nou, de data aceasta ca nași de botez ai fetiței noastre Mikaela Ioana (11 ani). Și de acestă dată implicarea nașilor a fost totală, în deplină armonie și înțelegere. Între nuntă și botez, relația cu nașii a fost incredibil de frumoasă, am participat alături de ei la numeroase evenimente publice cât și la extrem de multe evenimente private la care am luat parte cu mult entuziasm. După botez, relațiile cu nașii noștri au fost la fel de bune încă doi ani și un pic, până în momentul în care familia Albu s-a destrămat. După divorț, eu am ținut legătura mai mult cu Mihaela, dar și cu Cristian Borcea. Eu îi consider nașii mei și, bineînțeles, nașii micuței mele. Le mulțumesc din suflet pentru felul în care au știut să țină relațiile noastre și, bineințeles, pentru prietenia lor. Să fi existat vreun conflict vreodată...eu nu știu de așa ceva, cu siguranță nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord să fie murdarită imaginea nașilor noștri! Probabil e cool astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină și l-ar fi refuzat și că ar mai fi fost și certuri... Mihaela și Cristian, nașilor, vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face!”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.Pe vremea când era căsătorit cu Mihaela, Cristi Borcea a fost nașul de nuntă pentru Iulia și Mihai Albu. Între timp, ambele relații s-au destrămat și au ajuns la divorț. Cristi Borcea și fosta lui soție, Mihaela, i-au cununat pe Iulia și Mihai Albu în 2004, aceștia divorțând în 2013.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
prodan reghe
blog unteanu
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png