Poze rare cu fiica Iuliei Albu. Mikaela învață tehnici de pozat

Iulia Albu este o femeie cu o frumusețe naturală care greu poate trece neobservată. La 40 de ani, Iulia Albu are un ten de porțelan și trăsături de model. Fiica sa, Mikaela, i-a moștenit frumusețea și pozează întocmai ca Iulia! 

Mikaela Albu are aproape 13 ani și deja pozează precum un model Sursă foto: Viva!
Mikaela Albu are aproape 13 ani și deja pozează precum un model Sursă foto: Viva!

Iulia Albu are o relație foarte bună cu fiica sa, Mikaela, despre care afirmă că este un copil bun, dar neastâmpărat și plin de personalitate. Energică, curioasă să descopere lucruri noi și pasionată de modă, Mikaela pare să pășească pe urmele mamei sale, iar Iulia este mai mult decât încântată să o învețe mici trucuri.

Criticul de modă a distribuit două imagini în care apare alături de fiica sa. Adolescenta imită postura în care se fotografiază Iulia și un lucru este sigur: Mikaela are valențe de model și un chip de revistă!

Citește și: Iulia Albu se mărită! Ce i-a cerut lui Mihai Albu este incredibil

Iulia Albu a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre legătura pe care o are cu fiica adolecentă. Criticul de modă a dezvăluit că Mikaela are o personalitate puternică și un set de opinii foarte ferme, deși nu a împlinit încă 13 ani. Cu toate acestea, Iulia a povestit că există un set de reguli pe care fiica sa le respectă, fără discuție. 

Mihai și Iulia au divorțat cu scandal în anul 2013

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți între anii 2004 și 2013, iar din relația lor a rezultat Mikaela, Divorțul a fost unul cu scântei, iar ambii și-au aruncat cuvinte dure după despărțire. Timpul a trecut, multe dintre răni s-au vindecat, iar foștii soți încearcă să aibă o intracțiune pașincă de dragul fiicei pe care o au împreună. Nu reușesc întotdeauna, însă depun efort să stea departe de scandaluri și acuzații. 

Iulia Albu trăiește o poveste de iubire cu un bărbat pe nume Mihai Alexandru. Iubitul ei a făcut sacrificii pentru a fi alături de ea și a renunțat la viața din Londra pentru a se muta în țara natală a Iuliei. Tot el a fost cel care a sfătuit-o să renunțe la rolul de jurat pe care îl avea la emisiunea „Bravo, ai stil". Iulia i-a ascultat sfatul și a încheiat colaborarea cu Kanal D. 

  „Iubitul meu mi-a zis mereu când să plec dintr-un proiect și eu l-am ascultat, pentru că el vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam, aflându-mă în interior”, dezvăluia Iulia. 

Vezi și: Mihai Albu, scandal în pandemie cu fosta nevastă

Dacă Iulia a făcut publică relația cu Mihai Alexandru, fostul soț al vedetei a preferat să păstreze discreția asupra vieții personale după divorțul de aceasta. Mihai Albu nu s-a afișat la braț cu vreo altă femeie și evită să discute despre aspectele care țin de sfera amoroasă, preferând să se concentreze asupra realizărilor profesionale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net