EXCLUSIV Iulia Albu, secretul siluetei perfecte! Face antrenamente speciale la circ

Ultima actualizare:

La 40 de ani, Iulia Albu știe ce vrea și cum să se mențină în formă. Vedeta a făcut parte din prima ediție a show-ului “Dancing on Ice – Vis în doi”, și alături de partenerul ei, Marian Prisăcaru a creat unele dintre cele mai frumoase momente pe gheață.  Click! a aflat ce face Iulia Albu la Circul Metropolitan, pentru a rămâne fit, dar și câtă grijă are în privința alimentației, pentru a nu depăși cele 60 de kilograme pe care le are acum, la 1.76 m înălțime.

cub iulia albu animat gif

Iulia Albu a povestit că are 60 de kilograme, la 176 de cm înălțime. Pentru a se menține, vedeta alege mese cât mai variate, dar sănătoase și are grijă să se bucure și de cartofi prăjiți sau ceva dulce, însă doar o dată pe săptămână. 

“Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime. Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport”, a declarat Iulia Albu, pentru Click!.

Iulia Albu, la antrenamente
Iulia Albu, la antrenamente

Iulia Albu practica Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”

Cum se întreține Domnița de Alba chiar și acum, după ce a părăsit competiția ”Dancing On ce” de la Antena? Vedeta a povestit pentru Click! că este, în continuare, pasionată de patinaj și se antrenează de două ori pe săptămână la circ, optând pentru un sport mai neobișnuit pentru alții.

“În timpul competiției de la Antenă am slăbit, nu neapărat foarte mult, însă m-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al tonusului muscular. Patinajul este un sport care te solicită foarte intens și este un sport cu care voi continua chiar și acum după ce am ieșit din competiția “Dancing on ice – Vis în doi”! Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă. În plus, fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg.

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”. Mi-am dorit foarte mult să pot folosi silk-urile pe gheață, mai ales pentru că  partenerul pe care l-am avut la “Dancing on Ice” avea anumite probleme și nu putea efectiv să facă prize înalte sau să mă ridice, cum făceau ceilalți concurenți cu partenerele lor, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Și mi-aș fi dorit foarte mult să pot introduce în numărul de la “Dancing on Ice”, Aerial silks dar din păcate acest lucru nu a fost posibil”, a mai completat Iulia Albu.

Iulia Albu face sport și acasă de la 5.30 dimineața

Pentru că este conștiincioasă, Iulia Albu face sport și acasă, atunci când programul încărcat nu îi permite să meargă la sală.

“În perioadele în care am foarte multe filmări și sunt câteva perioade pe an în care filmez absolut în fiecare zi a săptămânii, am acasă aparate pe care le folosesc și greutăți și rutine specific gândite care înlocuiesc sala și alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața!”, a mai spus, în încheiere Iulia Albu.

Iulia Albu, la ”Dancing on Ice”
Iulia Albu, la ”Dancing on Ice”

Și-a gândit atent ținutele la “Dancing on Ice”

Ținutele cu care Iulia Albu s-a afișat la spectacolul pe gheață au fost alese cu grijă și realizate chiar de ea. De altfel, chiar în prima ediție “Dancing on Ice”, Iulia a purtat o rochie îmbrăcată de fetița ei, Mikaela, pe coperta Viva.

“În prima ediție a emisiunii "Dancing on Ice" am ales să port o rochie pe care a purtat-o fiica mea, Mikaela, pe coperta Viva, coperta pe care atât Mikaela și cu mine cât și cei  de la Viva au dedicat-o mamelor și copiiilor care și-au lăsat  tații, respectiv soții în urmă pentru a lupta pentru Ucraina. Rochia este făcută de mine, poartă semnătura Iulia Albu Les Merveilles, din paiete din oțel, tăiate în formă de pană. Pe cap am avut niște accesorii cu cristale și în coc am avut un pieptăne antic din argint, pieptănul fiind o piesă de colecție”, a mai adăugat Iulia Albu care își gândește foarte atent ținutele sale unicat.

Coperta revistei VIVA
Coperta revistei VIVA

Ce înseamnă Aerial silks?

Potrivit Wikipedia, mătasile aeriene sunt un tip de performanță în care unul sau mai mulți artiști efectuează acrobații aeriene în timp ce sunt atârnați de o țesătură. Țesătura poate fi agățată ca două bucăți sau o singură bucată, pliată pentru a face o buclă, clasificată ca mătase de hamac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net