Transformarea spectaculoasă cu ajutorul Iuliei Albu. Cum arată concurenta ce s-a lăsat pe mâna creatoarei de modă?

Iulia Albu s-a întrecut pe sine. Excentrica vedetă a reușit o performanță, transformarea spectaculoasă a unei concurente a emisiunii ''I.a cu stil''.

Iulia Albu, în cadrul emisiunii ''I.a cu stil''
Iulia Albu, în cadrul emisiunii ''I.a cu stil''

În cadrul show-ului difuzat pe Antena Stars, una dintre concurente a reușit să aibă parte de o transformare spectaculoasă.

Gabriela, în vârstă de 67 de ani, nu s-a mai recunoscut în oglindă, după ce s-a lăsat pe mâna stiliștilor.

Gabriela, schimbare spectaculoasă

În cadrul show-ului ''I.a cu stil'', o emisiune  care pune accentul pe ținuta perfectă, imaginea irezistibilă și transformarea impecabila, Gabriela a avut parte de un nou look. Concurentei i s-a oferit o schimbare spectaculoasă.

Cu ajutorul Iuliei Albu, dar și a echipei de stiliști, femeia și-a văzut visul cu ochii. Gabriela a vorbit despre ea și cei jurul său, iar concurenta cu pricina a recunoscut că este o persoană destul de energică, asta datorită nepoțelelor ei ce o mențin tânără și cu zâmbetul pe buze.

Citește și Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu. «Am făcut ceva rău» 

image

''Mai sunt persoane care mă complimentează din când în când și îmi spun că arăt bine și care ar fi secretul. Nu este niciun secret, am o viață activă și pentru asta le mulțumesc nepoțelelor mele, care mă susțin și mă ajută, și în rest încerc să merg cât pot de mult pe jos.

Este foarte important pentru vârsta noastră și să socializez cât mai mult. Dacă ani de zile m-am îmbrăcat mai serios, după ce m-am pensionat am trecut la ținute lejere, în special coloanți, balerini, bluză, tricou. Foarte drăguț și foarte comod'', a declarat Gabriela în cadrul emisiunii I.A cu Stil.

Reacția femeii a fost pe măsura transformării, astfel recunoscând că a întinerit cu 30 de ani. Aceasta a mărturisit, plină de bucurie, că a avut parte de un răsfăț complet din partea specialiștilor.

Iulia Albu, despre vedetele din România

Iulia Albu este un critic de modă și vedetă de televiziune din România. Aceasta este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români. Datorită aparițiilor controversate și a sincerității debordate, stilista a atras atenția asupra sa și a devenit cunoscută ca fiind unul dintre cei mai duri critici de modă.

Iulia Albu a comentat, de-a lungul timpului, ținutele vedetelor din România, pentru care nu a avut întotdeauna cuvinte de laudă. Sinceritatea sa a atras antipatii ale persoanelor în cauza, dar simpatia publicului.

Citește și Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu. «Am făcut ceva rău» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg