Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu. «Am făcut ceva rău»

Invitat în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, Alex Velea a vorbit, printre altele, și despre conflictul pe care l-a avut cu Iulia Albu în urmă cu câțiva ani. Artistul a povestit că a reacționat la furie, făcând o „nefăcută”, iar ulterior și-a cerut iertare de la fashion-editor. Iată despre ce este vorba!

Alex Velea, dezvăluiri din scandalul cu Iulia Albu, din urmă cu câțiva ani Foto: Captură Video
Alex Velea, dezvăluiri din scandalul cu Iulia Albu, din urmă cu câțiva ani Foto: Captură Video

Alex Velea a depănat amintiri în podcastul „Vin de-o poveste” găzduit de Radu Țibulcă, vorbind și despre un conflict care ținea primele pagini ale ziarelor în urmă cu ceva ani. Între cântăreț și Iulia Albu s-a iscat la vremea respectivă o adevărată tiradă de replici acide, după ce criticul de modă l-a numit „cocalar”, în stilul ei caracteristic.

Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu

Acționând într-un moment de furie, Alex Velea a dezvăluit că a jignit-o pe Iulia Albu, la rândul său, însă ulterior a decis să își ceară iertare de la criticul vestimentar. Fiind și el părinte, Velea și-a dat seama că nu ar fi tocmai potrivit ca fiica Iuliei să citească toate acele replici nepotrivite făcute la adresa mamei ei. De asemenea, cântărețul a mărturisit că avea pregătită și o melodie batjocoritoare pentru Iulia Albu, însă a decis să nu o mai lanseze.

Subiectul a fost deschis de Radu Țibulcă, fără intenție, care a adus-o inițial în discuție pe Dana Budeanu. „Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea. Dar Iulia Albu a zis că sunt mișto.”, a spus gazda podcastului.

 „Nu cred că te știa. Dacă știa cu ce te ocupi, probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis. Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.”, a explicat Alex Velea, care a povestit imediat mai multe detalii. 

Alex Velea a ales să își ceară iertare de la Iulia Albu

  „M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată.

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut.

Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează.”, a completat Velea.

Citește și: Alex Velea a paralizat audiența după ce a spus cu cine ar petrece o noapte de amor. Nu, nu este Antonia! Gluma zilei!

Ce spune Alex Velea despre Dana Budeanu

Dacă acesta a avut contre cu Iulia Albu, de-a lungul timpului, cu Dana Budeanu nu a întâmpinat însă probleme. „Probabil pe mine mă iubește mai mult. Te iubesc, Dana! Dana este un om bun, are un suflet bun, să știi. Are și o inteligență aparte.”, a mai adăugat cântărețul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net