Măruță explică scandalul cu Velea: «Eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza...»

Ultima actualizare:

Se face aproape un an de când Cătălin Măruță și Alex Velea se află în centrul unui scandal care i-a îndepărtat complet unul de altul. Mai mult, situația a ricoșat și înspre Andra și Antonia. Deși sunt colege de breaslă, se pare că și relația lor s-a răcit. Iată ce spune Cătălin Măruță despre această situație!

cub antonia velea maruță andra animat gif

Cătălin Măruță a revenit cu explicații despre situația în care se află cu Alex Velea de aproape un an. Cei doi nu își mai vorbesc după ce solistul a răbufnit și i-a reproșat lui Cătălin că, în emisiunea lui de la PRO TV, el și Antonia sunt mereu "tocați" și atacați de diverși invitați, asta după ce însuși moderatorul Măruță le-ar ridica mingile la fileu.

Deși a mai avut tentative de a lămuri problema, Cătălin a revenit cu explicații, în emisiunea "La Măruță", de la PRO TV, în ediția de vineri, într-un dialog cu Iancu Sterp. „Eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei (n.r. numele Antoniei) la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși”, a spus Cătălin Măruță.

Ce a zis Alex Velea despre Cătălin Măruță

Alex Velea a explicat de ce nu mai vrea să mai audă de Măruță și a spus că a mai avut probleme cu el în 2012.

"Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea.  Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați", declara Alex Velea, la emisiunea Xtra Night Show, de la AntenaStars.

Citește și: Alex Velea, răspuns dur: "Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false"

"Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai adăugat Alex Velea, vizibil supărat pe Cătălin Măruță.

Ce a zis Măruță despre Alex Velea

După toată supărarea lui Alex Velea, Cătălin Măruță a decis să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram. Totul se întâmpla anul trecut, în iunie, când scandalul escaladase mai mult decât s-ar fi așteptat protagoniștii. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net