Recordurile lui Măruță, după un an de podcast. A chemat vedetele la cinema, ca să sărbătorească

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță a aniversat un an de când a început să filmeze pentru podcastul ce a devenit extrem de cunoscut în România. Invitații de calitate și priceperea lui Măruță l-au făcut să fie în topul preferințelor privitorilor.

Cătălin Măruță
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este mândru de ceea ce a realizat în acest an, dar și recunoscător celor care l-au urmărit în online, alături de invitații săi.

''Când am pornit acum un an de zile, nu mă gândeam că vom aniversa un an de podcast la cinema. Am făcut multe lucruri în această perioadă și mă bucur că oamenii au apreciat munca'', ne-a declarat Cătălin Mărută.

Cătălin Măruță ne-a povestit despre experiența aniversării unui an de podcast la cinema, acolo a marcat aniversarea proiectului cu o premieră inedită. El a pregătit un episod cu ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu, filmat în Tășuleasa, județul Bistrița Năsăud, care a fost prezentat pe marele ecran, în data de 3 martie. La eveniment au participat multe vedete invitate, de-a lungul timpului, la podcast.

''Mă bucur că am fost încojurați de prieteni la acest podcast aniversar pe care l-am petrecut la cinematograf. Le mulțumesc celor care au venit să vadă o parte din întâlnirea cu Tibi Ușeriu, un podcast foarte reușit'', a spus acesta pentru Click.

Prezentatorul a adus în discuție și munca ce este în spatele unui podcast, dar și cât de mare poate fi satisfacția atunci când vezi că este apreciat ceea ce faci.

''Din podcasturile pe care le-am avut, mai mult de jumătate au intrat în trending, ceea ce este important. Cred că oamenii au rezonat cu poveștile celor care au venit la podcast, dar și cu deschiderea mea și a invitaților față de public'', a declarat Măruță.

Munca din spatele podcasturilor

108 ore filmate, 39 de episoade din care 25 în Top Trending, 32 de milioane de vizualizări, 640.000 de aprecieri și peste 180,000 de abonați. Acestea sunt doar câteva din performanțele impresionante pe care le-a înregistrat podcastul „Acasă la Măruță” pe Youtube, în primul an de la lansare. Și pe Facebook, Instagram sau TikTok, conținutul creat de Cătălin Măruță a atras atenția publicului: podcastul a adunat peste 2 milioane de aprecieri.

CE INVITATI AU FOST LA PODCAST

Printre invitații lui Măruță, în aceste 12 luni, s-au numărat Laurențiu Reghecampf, episod care a fost numărul 1 în Top Trending timp de 8 zile consecutive, Mihai Bendeac, Puya, Andreea Bălan sau Carmen Tănase. Un episod aparte al podcastului a avut-o pe Andra in ipostaza de gazdă, iar invitata ei a fost Delia. Discuția celor două artiste a avut până acum 1,5 milioane de vizualizări.

A fost un an care mi-a adus enorme satisfacții: succesul înregistrat de podcast mi-a alimentat entuziasmul și pasiunea de a face interviuri. “Acasă la Măruță” este un proiect de suflet și le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îl construiesc, filmare cu filmare, episod cu episod. Încerc să mă ridic în continuare la nivelul așteptărilor publicului, urmează o nouă etapă în dezvoltarea acestui podcast”, a declarat Cătălin Măruță.

Prezentatorul tv ne-a mai spus că are pregătite și alte surprize pentru public și abia așteaptă să dezvăluie următorii invitați. PRO TV a anunțat, vineri, că trei dintre cele mai vizualizate podcasturi din România: ”Cu inima la vedere”, realizat de Amalia Enache, ”Acasă la Măruță” și ”Podcastul lui Damian Drăghici” vor fi disponibile în premieră, pe VOYO.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net