Dan Capatos, dezvăluiri despre pictorialul din Playboy: «Am pus-o să stea cu bara între… Anda Adam nu avea sfârcuri, i-am dat și cu cuburi de gheață, nimic»

Dan Capatos a obișnuit publicul, de-a lungul timpului, cu dezvăluirile sale incendiare din lumea modenă, lucru pe care îl face în continuare.

dan capatos png

Recent, aflat la podcastul lui Cătălin Măruță, dezvăluirile prezentatorului tv au vizat-o pe nimeni alta decât Anda Adam.

Într-un filmuleț de prezentare a discuțiilor din cadrul podcastului, postat pe Youtube, Dan Capatos povestește o întâmplare pe care a avut-o la o ședința foto pentru Playboy.

Playboy cu Anda Adam

Protagonista principală a poveștii prezentatorului tv este Anda Adam, care, pe vremea când avea 22 de ani, a pozat în revista pentru bărbați.

Dan Capatos, ușor rușinat de întâmplarea pe care urma să o spună, a ezitat pentru un moment, însă, insistențele lui Cătălin Măruță l-au făcut să continue dezvăluirile.

''Anda avea o problemă, dar nu știu dacă e bine să mai zic. Uită-te bine pe coperta, uită-te la sfârcurile ei, ce vezi? l-a întrebat Capatos pe colegul său, Cătălin Măruță.

Răspunsul la întrebare nu a întârziat să apară, iar Cătălin a spus că observă niște flori.

''Niște flori, da? De ce crezi asta? Pentru că ea nu avea sfârcuri, dacă îți vine să crezi. Acum nu știu dacă are, sau nu are'', a continuat acesta.

Discuția despre ziua în care Anda Adam a pozat pentru Playboy a mers mai departe, iar prezentatorul tv a continuat cu dezvăluirile.

''Nu reușeau să intre pe poziție că să zic asa. Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață să-i dăm pe sfârcuri. Ne-am chinuit mult și nu s-a întâmplat nimic', a adăugat acesta.

Întâmplări de la ședința foto cu anda adam

Discuția dintre cei doi a curs natural, iar Capatos a continuat să povestească șirul întâmplărilor.

''Avea o manie să nu sta nimeni în spatele ei. În conceptul editorial al acestui pictorial, la un moment dat o fotografie este cu o bară te duș, dacă te uiți tu atent. O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între...iar ei i se părea că bara întră prea adânc'', a continuat Capatos.

Cântăreaţa Anda Adam a avut un pictorial incendiar în 2002, în revista Playboy, care de altfel i-a dat un plus de pupularitate. Pozele în care vedeta apare goală au fost extrem de incitante și au captat toată atenția publicului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif