Dan Capatos, dezvăluiri despre pictorialul din Playboy: «Am pus-o să stea cu bara între… Anda Adam nu avea sfârcuri, i-am dat și cu cuburi de gheață, nimic»

Ultima actualizare:

Dan Capatos a obișnuit publicul, de-a lungul timpului, cu dezvăluirile sale incendiare din lumea modenă, lucru pe care îl face în continuare.

dan capatos png

Recent, aflat la podcastul lui Cătălin Măruță, dezvăluirile prezentatorului tv au vizat-o pe nimeni alta decât Anda Adam.

Într-un filmuleț de prezentare a discuțiilor din cadrul podcastului, postat pe Youtube, Dan Capatos povestește o întâmplare pe care a avut-o la o ședința foto pentru Playboy.

Playboy cu Anda Adam

Protagonista principală a poveștii prezentatorului tv este Anda Adam, care, pe vremea când avea 22 de ani, a pozat în revista pentru bărbați.

Dan Capatos, ușor rușinat de întâmplarea pe care urma să o spună, a ezitat pentru un moment, însă, insistențele lui Cătălin Măruță l-au făcut să continue dezvăluirile.

''Anda avea o problemă, dar nu știu dacă e bine să mai zic. Uită-te bine pe coperta, uită-te la sfârcurile ei, ce vezi? l-a întrebat Capatos pe colegul său, Cătălin Măruță.

Răspunsul la întrebare nu a întârziat să apară, iar Cătălin a spus că observă niște flori.

''Niște flori, da? De ce crezi asta? Pentru că ea nu avea sfârcuri, dacă îți vine să crezi. Acum nu știu dacă are, sau nu are'', a continuat acesta.

Discuția despre ziua în care Anda Adam a pozat pentru Playboy a mers mai departe, iar prezentatorul tv a continuat cu dezvăluirile.

''Nu reușeau să intre pe poziție că să zic asa. Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață să-i dăm pe sfârcuri. Ne-am chinuit mult și nu s-a întâmplat nimic', a adăugat acesta.

Întâmplări de la ședința foto cu anda adam

Discuția dintre cei doi a curs natural, iar Capatos a continuat să povestească șirul întâmplărilor.

''Avea o manie să nu sta nimeni în spatele ei. În conceptul editorial al acestui pictorial, la un moment dat o fotografie este cu o bară te duș, dacă te uiți tu atent. O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între...iar ei i se părea că bara întră prea adânc'', a continuat Capatos.

Cântăreaţa Anda Adam a avut un pictorial incendiar în 2002, în revista Playboy, care de altfel i-a dat un plus de pupularitate. Pozele în care vedeta apare goală au fost extrem de incitante și au captat toată atenția publicului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net