Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida, o primă reacție despre mutare


    Mirela Vaidafoto: Antena 1
Mirela Vaidafoto: Antena 1

Bate vânt de schimbare la Antena 1, la emisiunea "Acces Direct", care rulează din 2008 pe postul principal al trustului Intact. La fel cum Dan Capatos a fost mutat cu show-ul său la Antena Stars, se pare că aceeași soartă o va avea și emisiunea Mirelei Vaida.

"În curând, Acces Direct se va muta pe Antena Stars cu tot cu echipa din spatele camerelor. Și Mirela Vaida se va muta cu ei, dar nu pentru multă vreme. Se aude că i se pregătește alt show", au declarat, pentru Click!, surse din Antena 1.

Mirela Vaida: "Este parțial adevărat"

Mirela Vaida a avut o primă reacție legat de zvonurile mutării. "Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mireala Vaida pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Simona Gherghe, mesaj de susținere pentru Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la emisiune: "A fost o eroare de securitate"

Mirela Vaida a rămas cu traume după ce a fost atacată. „Am insomnii, mi-e frică să mai vin în platou”

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
image
image
image
image
image
image
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
maxresdefault jpg
carina veghiu jpg
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg