Anda Adam și Victor Slav, împreună! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi

Ultima actualizare:

Victor Slav şi Anda Adam au fost împreună acum zece ani, iar recent au fost împreună în platourile emisiunii "Bravo, ai stil!", de la Kanal D. Cu toate acestea, filmările la care au participat cei doi nu au fost ciudate, iar foştii iubiţi nu s-au simţit stânjeniţi că lucrează împreună, mai ales că au mai avut şi alte întâlniri. 

Victor Slav şi Anda Adam au fost împreună patru ani
Victor Slav şi Anda Adam au fost împreună patru ani

Victor Slav şi Adam Adam au dovedit că sunt doi oameni maturi, după ce au filmat împreună pentru emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". Cei doi au fost împreună pănă în 2012, dar de atunci au trecut zece ani, iar între Victor şi Anda nu există resentimente. 

Invitat la emisiunea "theXclusiv", Victor Slav a fost întrebat dacă i-a fost ciudat să împartă platoul cu fosta sa iubită, dar el a recunoscut că el şi Anda s-au mai întâlnit cu alte ocazii, iar totul a decurs perfect normal. El a subliniat că cei zece ani care au trecut de când s-au despărţit înseamnă o perioadă lungă,iar el şi Anda au avut copii şi au divorţat de alţi oameni între timp. 

„Nu mi-a fost ciudat deloc chiar, pentru că ne-am mai întâlnit până în momentul acesta! Ne-am mai întâlnit la filmări de Revelion și așa mai departe. Nu este nicicum, suntem doi oameni ce nu mai suntem împreună de 10 ani, doi oameni normali, care, între timp, s-au căsătorit, au făcut copii, au divorțat, e o viață de om în ăștia 10 ani. Unii dintre noi au lansat melodii, hit-uri și așa mai departe, deci nu e nicicum!”, a spus Victor Slav, la emisiunea online "theXclusiv".

De ce s-ar fi despărţit Victor Slav şi Anda Adam

Victor Slav şi Anda Adam au fost împreună timp de patru ani, din 2008 până în 2012. Relaţia s-ar fi încheiat pentru că prezentatorul TV ar fi fost deranjat că Anda acordă mai multă atenţie carierei sale. Victor şi-ar fi dorit copii şi să se căsătorească, dar cântăreaţa nu ar fi fost pregătită pe atunci. 

Victor Slav are planuri de căsnicie cu iubita Selina

Între timp, ambii s-au căsătorit şi au făcut copii. Victor Slav are o fetiţă, Sofia, cu Bianca Drăguşanu, cu care a fost căsătorit, iar acum are o relaţie de peste doi ani cu Selina. În urmă cu ceva timp, el a declarat că ar vrea să se căsătorească din nou şi chiar să mai aibă copii. 

 "Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”,  a declarat Victor Slav, acum ceva vreme.

Anda Adam, logidită cu un afacerist din Cluj

Anda Adam a avut o relaţie de peste şase ani cu Sorin Niculescu, cu care are şi ea o fetiţă, Evelin. De anul trecut, Anda are o relaţie cu un afacerist din Cluj, Joseph, care a cerut-o deja în căsătorie pe solistă, iar aceasta a spus "Da". 

Nu numai că Joseph a cunoscut-o deja pe fiica ei şi pe mama artistei, care este impresionată de viitorul ginere, dar Anda şi iubitul ei sunt împreună peste tot. Ei sunt şi partneri în afaceri, şi au un club de fiţe în Cluj, Diamond Club.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net