Alex Velea, răspuns dur: "Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false"

image
Cătălin Măruță a răspun acuzațiilor aduse de către Alex Velea Sursă foto: PRO TV

Nu există cale de împăcare între Cătălin Măruță și Alex Velea. Acesta din urmă nu numai că nu i-a acceptat scuzele prezentatorului PRO TV, dar i-a transmis o replică tăioasă, prin intermediul rețelelor sociale: "Totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani".

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați

Alex Velea: "Totul e o mască, e un rol pe care îl joci"

În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părțile”, a scris Alex Velea într-un InstaStory, pe care l-a distribuit și Antonia.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai spus Alex Velea.

image

Cum a început scandalul

Recent, Alex Velea a fost invitat la podcastul realizat de Speak, unde a dezvăluit că relația lui Măruță a devenit inexistentă. „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, pe YouTube.

Cătălin Măruță: "La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază"

vorbele lui Alex Velea au ajuns și la urechile prezentatorului care, deși nu a răspuns acuzațiilor în mod oficial, a decis să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță. 

Citește și:

Alex Velea, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. «Calcă pe cadavre! Nu am ce să mai vorbesc cu el»

Cătălin Măruță răspunde acuzațiilor aduse de Alex Velea: "Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază"

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png