Alex Velea și Antonia au băieți manechini! Cum arată Akim și Dominic la patru ace

Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete își scot în față copiii, fac ședințe foto cu ei, filmulețe sau apar în diferite spoturi publicitare pentru diverse produse. Până acum, Antonia și Alex Velea nu și-au expus prea mult cei doi băieți, pe Akim și Dominic, chiar dacă și aceștia sunt foarte expresivi și talentați.

image

Antonia (32 de ani) și Alex Velea (37 de ani) sunt foarte mândri de cei trei copii ai lor, Maya, Akim și Dominic, care sunt foarte expresivi și talentați și arată foarte bine în imaginile video sau în fotografii. De-a lungul timpului, cei doi artiști au participat la mai multe ședințe foto împreună cu copiii lor pentru diverse publicații.

Se știe că atât Alex Velea, cât și Antonia fac diverse reclame pentru anumite produse însă până acum au apărut în ședințe foto singuri. De curând, solistul și-a distribuit băieții în câteva videoclipuri cu Zannidache, după ce acesta a ieșit câștigător anul trecut din reality show-ul Survivor.

Recent, Alex Velea a apărut într-un filmuleț pe TikTok împreună cu cei doi băieți ai lui, părând că sunt modele pentru o firmă de haine. Se știe că interpretul colaborează de mult timp cu Adina Buzatu și la un moment dat a avut chiar propria linie de haine, tricouri și alte accesorii la care a colaborat cu diverși creatori de modă.    

Alex Velea și Antonia nu au făcut nuntă și nici botezul băieților

Deși Dominic este născut la 27 decembrie 2014 și Akim este născut la 7 decembrie 2016, Alex Velea și Antonia încă nu au făcut botezurile băieților. Și nici nunta lor, deși solista a scăpat de divorțul de fostul soț și după opt ani, Alex Velea și Antonia și-au anunțat logodna în iulie 2021.

"Nu am făcut un plan de nuntă, cred că nici perioada nu este tocmai bună și nu ne permite planuri atât de avansate. Dar veți afla, desigur, de îndată ce va fi stabilit. Și nu, Dominic și Akim încă nu au fost botezați. Nu a fost deloc o perioadă ușoară. Oricât sunt de puternică, sunt și sensibilă, a fost delicat, am suferit mult, a lăsat urme, dar totul e bine când se termină cu bine", a declarat Antonia pentru OK! Magazine.

Unde a mai povestit că "de curând, am făcut niște analize și, din cauza stresului, vârstă mea biologică este de 69 de ani. Așa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă stresez, să cobor această vârstă", a mai spus Antonia în același interviu.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net