Alex Velea a “adoptat-o” pe Maya, fetița Antoniei! „O consider fiica mea!”

Antonia și Alex Velea au, în sfârșit, familia fericită pe care și-au dorit-o mereu. După ce Antonia a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano, Velea are acum liber să se căsătorească cu Antonia. Mai mult, a "adoptat-o" și pe Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei, pe care o consideră ca și fiica lui și care-i vizitează foarte des.

Alex Velea o consideră pe Maya fiica lui Sursa: Instagram
Alex Velea o consideră pe Maya fiica lui Sursa: Instagram

Ani de zile, Antonia a trăit o dramă! Frumoasa cântăreață s-a aflat în divorț timp de șapte cu fostul soț, italianul Vincenzo Castellano, și o vedea foarte rar pe fiica ei, Maya, care a rămas în custodia tatălui ei, în Italia.

În 2020, avea să se pronunțe, în sfârșit, divorțul dintre cei doi, iar de atunci  Alex Velea are cale liberă să se căsătorească cu Antonia. De altfel, a și cerut-o de soție, iar nunta urmează anul acesta. Acum, micuța Maya îi vizitează foarte des și se înțelege de minune cu frățiorii ei, Dominic și Akim.

"Nu sunt tată vitreg!"

Am trei copii minunați! Eu am trei copii, nu doi, pentru că pe Maya o consider fiica mea. Zilele acestea a fost pe aici. Sunt un prieten bun al ei, nu mă consider un tată vitreg sună urât. Vreau să am rolul meu în viața ei, să-i fiu prieten”, a declarat Alex Velea, invitat în podcastul Alexandrei Ungureanu, de pe Youtube.

Alex Velea este un tătic exemplar. De altfel, cântărețul și-a dorit copii de tânăr.

„Eu mi-am dorit copii de la 20 de ani, dar nu apăruse încă persoana potrivită. Când era nevastă-mea însărcinată cu Akim, eu am plecat în State să fac niște bani pentru că nu mai mergea bine treaba atunci. Era prin 2016 așa. Am regretat atunci că nu am fost alături de Antonia.

În rest, mă implic în creșterea copiilor, îmi place să mă joc ei. Mă moștenesc amândoi, au cerut niște instrumente muzicale de Moș Crăciun. Sunt <criminali>, amândoi”, a mai spus cântărețul.

Antonia a reușit de abia în noiembrie 2020 să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, italianul fiind tatăl Mayei (10 ani). Acesta a obținut custodia fetiței, iar ani de zile Antonia nu a putut să-și vadă fiica decât în vacanțe. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (7 ani) şi Akim (5 ani).

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net