VIDEO Antonia a izbucnit în lacrimi: «Nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Mă judecă lumea»

image
Antonia și Alex Veleafoto: Instagram

Antonia trăiește o dramă de care s-a ferit să vorbească până la acest moment! Au trecut nu mai puțin de 6 ani de când primul copil al Antoniei și al lui Alex Velea, Dominic, a venit pe lume. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi, la podcastul Amaliei Năstase, că nu și-a botezat copiii nici până în ziua de azi. Antonia și Alex au împreună doi băieți, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani.

Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2008-2012. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit un an mai târziu. Deși actele de divorț au fost depuse încă din 2013, Antonia a devenit o femeie liberă abia anul trecut, când s-a pronunțat divorțul dintre ea și italian.

image
Alex Velea și Antonia, alături de cei doi băieți ai lor și de fiica din prima căsnicie a artisteifoto: arhiva personală

Din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu i-au putut purta numele cântărețului și nu au fost încă botezați. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia, plângând, în cadrul podcastului ”S-o luăm personal”, realizat de Amalia Năstase.

Deși era încă măritată în acte cu italianul Vincenzo Castellano, Antonia și-a întemeiat o nouă familie alături de Alex Velea. A adus pe lume doi băieți, iar în vara acestui an, mai exact în iulie 2021, Antonia și Alex Velea s-au logodit. Cei doi așteaptă să se termine pandemia pentru a face nunta și botezul celor doi băieți ai lor.

Citește și:

Exclusiv! Antonia, dezvăluiri despre Maya, divorţ şi botezul băieţilor: «Mă rog în fiecare zi să se termine»

EXCLUSIV Antonia: «Am încheiat divorțul». Vezi ce spune solista despre nunta cu Alex Velea

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE