Alex Velea, despre nunta cu Antonia: «Ne încurcă pandemia, nu prea suntem vaccinați»

Ultima actualizare:

    Alex Velea și Antonia sunt hotărâți să facă cununia religioasăfoto: arhiva personală
Alex Velea și Antonia sunt hotărâți să facă cununia religioasăfoto: arhiva personală

Alex Velea are liber în sfârșit la nunta cu Antonia, după ce partenera lui a divorțat oficial de fostul soț, italianul Vincenzo Castellano. Cei doi își doresc o nuntă intimă, discretă, însă deocamdată au sistat toate pregătirile pentru marele eveniment din cauza pandemiei și a restricțiilor.

Alex Velea i-a oferit inelul Antoniei, vara trecută, în luna iulie. Celebra artistă a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie, care a avut loc în momentul în care filmau un podcast. 

Alex Velea a mărturisit că nu își dorește o nuntă spectaculoasă, însă va avea aproximativ 200 de invitați. Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii. Totul este pus la punct pentru marele eveniment. Cei doi mai au de ales sala de evenimente și vestimentația, deși artistul și-ar dori o nuntă la malul mării.

“Ne încurcă pandemia, nu prea suntem vaccinați. Dacă nu se termină pandemia asta, facem nunta în curte, vine tata, vine mama. Nu vrem o nuntă mare. Din păcate, vreo 100-200 invitați tot o să vină. Noi am mai făcut fiecare câte o nuntă. Vrem să fie ceva restrâns, intim, să ne simțim bine, nu să fim stresați. Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos. Avem nași, dar nu spun încă cine sunt. Dacă am trăit așa până acum, de ce să ne grăbim. Dar ne dorim foarte mult amândoi să facem nunta în fața Domnului. Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a dezvăluit Alex Velea, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

Alex Velea: „Nu mai putem face copii. S-a închis prăvălia”

Alex Velea și Antonia au o familie frumoasă și numeroasă, cu care se mândresc. Cei doi au împreună doi băieți, Dominiq și Akim, iar Maya, fetița Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano, îi este ca o fiică artistului. Din păcate, Antonia a anunțat, recent, că nu mai poate face copii. „Nu mai putem să facem copii! Antonia a făcut deja trei operații de cezariană, nu mai e indicat. Cu cea de-a treia sarcină, s-a riscat puțin. Am avut mari emoții”, a mai spus artistul. 


    Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, pe Dominiq și Akimfoto: arhiva personală
Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, pe Dominiq și Akimfoto: arhiva personală

Citește și:

EXCLUSIV Antonia: «Am încheiat divorțul». Vezi ce spune solista despre nunta cu Alex Velea

Antonia, pentru prima dată cu toți copiii în brațe: «Sunt cea mai fericită femeie în viaţă»

image
image
image
image
image
image
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net