Antonia și Andra, «la cuțite», după cearta dintre Alex Velea şi Cătălin Măruță?

Ultima actualizare:

În ultimele luni, s-a dus un război rece între familiile lui Cătălin Măruță și a lui Alex Velea. Solistul a fost deranjat de atitudinea pe care o are prezentatorul emisiunii "La Măruță" de la Pro TV faţă de familia lui şi, în special, faţă de iubita sa. Cearta dintre Velea şi Măruţă ar fi afectat şi relaţia Antoniei cu Andra, care vor da nas în nas chiar pe 12 martie, la festivalul We Are One.

image

Viața vedetelor nu e întotdeauna numai lapte și miere și multe dintre persoanele publice nu sunt prietene între ele. De multe ori, se păstrează aparențele și se lasă loc de "bună ziua". Iată că, din păcate, între familiile lui Alex Velea și a lui Cătălin Măruță nu mai există cale de întoarcere. După scandalul din vara lui 2021, dintre solist şi prezentator, acum nici partenerele lor de viaţă nu s-ar mai înţelege.

Se aude că relațiile sunt la fel de reci și între Andra și Antonia, iar cele două abia își mai vorbesc după ce iubita lui Alex Velea ar fi sunat-o pe soția lui Măruță. Atunci, Antonia i-ar fi cerut Andrei să intervină pe lângă soțul ei și să-i spună să nu ii mai vorbească pe la emisiuni, să nu le mai pronunțe numele.

Alex Velea şi Cătălin Măruţă, pe vremea când erau prieteni
Alex Velea şi Cătălin Măruţă, pe vremea când erau prieteni

Andra şi Antonia, pe aceeaşi scenă în 12 martie

Un moment delicat ar putea fi în data de 12 maritie, când Antonia și Andra vor cânta pe aceeași scenă de la Arena Națională în spectacolul caritabil We Are One. Va fi cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean, iar cele două soliste au răspuns imediat provocării pentru că sunt voci bune și sunt persoane cu suflet mare. Încă atmosfera s-ar putea să fie tensionată, pentru că Antonia şi Andra ar avea o relaţie dificilă.

Ce acuzaţii i-a adus Alex Velea lui Cătălin Măruţă

Cearta dintre Alex Velea şi Cătălin Măruţă a pornit în vara lui 2021, când solistul a fost deranjat de remarcile pe care prezentatorul de la Pro TV le-a făcut la adresa soției sale, mai ales la rubrica "Sosurilor iuți" a emisiunii sale. Mai mult, Velea a dezvăluit că Măruță îi tot întreabă prietenii sau cunoscuții săi despre Antonia și relațiile dintre ei.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, în vara lui 2021.

Deși cuplul are o relație bună cu Pro TV și în vara trecută amândoi au participat la showul "Masked Singer România", Velea şi Antonia nu vorbesc în continuare cu Cătălin Măruță.

Alex Velea, cuvinte de laudă pentru Andra

Alex Velea i-a mărturisit lui Speak în podcastul acestuia că el o respectă foarte mult pe Andra ca și cântăreață și că nu și mai dorește ca soțul ei să se lege de el și familia lui prin emisiunea pe care o are la Pro TV. De astfel, nici el și nici Antonia nu s-au mai dus la emisiunea "La Măruță", deși ar fi fost ocazii.

Reacţia lui Cătălin Măruţă, la acuzaţiile lui Velea

Cătălin Măruţă a reacţionat imediat la acuzaţiile aduse de Alex Velea şi a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în acel moment. Fără folos, se pare, pentru că Velea şi Antonia nu ar mai vrea să aibă vreo legătură cu Măruţă.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net