Alex Velea, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. «Calcă pe cadavre! Nu am ce să mai vorbesc cu el»

image
Odinioara prieteni, Alex Velea și Cătălin Măruță se atacă acum fără menajamente

Alex Velea a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță! Cei doi au fost, în trecut, prieteni la cataramă, însă de ceva timp sunt la cuțite. Velea l-a acuzat pe Măruță că ar căuta scandal cu orice preț și a promis că nu va mai călca niciodată în emisiunea acestuia de la Pro TV.

Alex Velea a vorbit deschis pentru prima dată, în cadrul podcastului găzduit de Speak, despre conflictul mocnit pe care îl are cu Cătălin Măruță. Solistul susține că nu există nicio săptămână în care să nu fie prezentat într-un context negativ, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Alex Velea: “Chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea”

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, pe YouTube. Mai mult, Velea a vrut să facă și o piesă cu Andra, soția lui Măruță, dar din cauza controverselor dintre ei artistul s-a răzgândit subit.

Citește și:

S-a rupt familia! Alex Velea, abandonat de băieții «adoptivi» Mario Fresh și Lino Golden. Antonia, declarații furibunde

Antonia despre Cătălin Măruță: ”Gratuit și penibil”

Recent, și Antonia, soția lui Alex Velea, a răbufnit pe rețelele sociale la adresa prezentatorului de la Pro TV. Antonia l-a acuzat și ea pe Măruță că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a lui Alex Velea. ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a  scris Antonia într-un Instastory. 

Citește și:

Vali Bărbulescu: ”Antonia și Alex Velea nu au ce căuta în muzică”. Ce vedete i-au făcut avansuri DJ-ului

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
meghan markle 1 jpg
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg