Radu Țibulcă: «Peste 10 ani voi fi primar la Iași. Nu glumesc! Nici Zelenski n-a glumit»

După ce a făcut radio și televiziune, jucând în serialul "Moldovenii" de la Kanal D, de ceva vreme Radu Țibulcă s-a apucat de podcast. Și pentru că ne-am întâlnit întâmplător la o premieră de film, am vrut să aflăm mai multe despre omul din spatele reporterului vedetă care pune întrebările. Iar ce a ieșit aflați în cotinuare!

image
  • Click!: După ce te-ai lăsat de televiziune și radio, te-ai apucat de podcast...

Radu Țibulcă: Nu m-am lăsat. Am oprit puțin toată treaba asta, acum depinde cât de mult o să fie acest "puțin". Dacă apare ceva interesant, cu siguranță, o să iau în calcul. Momentan, nu a apărut, așa că sunt foarte mulțumit, în bula mea, unde fac ce-mi doresc eu și ce își dorește publicul.

  • Ce ai întreba, dacă l-ai avea invitat la podcastul tău pe însuși Radu Țibulcă?

Pai, o să îl am invitat, la un moment dat, pe Radu Țibulcă la podcast, în sensul că mă gândesc la asta. M-am gândit încă de anul trecut, însă nu cred că era momentul potrivit. Acum, și cifrele fiind puțin mai mari, însumând, oarecum, interesul publicului pentru tipul ăsta de conținut și, implicit, pentru persoana mea, mă gândesc ca la ziua mea să fac treaba asta. În vară, în iulie. Să trec eu pe scaunul invitatului și să vină un moderator, care să-mi adreseze anumite întrebări. Nu știu ce m-aș întreba.

  • Ești singurul care te cunoaște foarte bine, care poate să-ți pună întrebările și să-ți dea și răspunsurile.

Asta ar fi pentru 1 aprilie! Să-l invit pe primarul Șpăgoveanu. M-am gândit și la asta.

  • Nu ți-e dor de radio?

Am anumite momente în care să zic că mi-ar fi puțin dor, dar nu mă încearcă niciun resentiment. Sunt foarte fericit în momentul de față. Adică, sunt trist din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina, dar viața mea e foarte roz, e foarte bună.

  • Dar de televiziune? De serialul pe care îl făceai, de scenetele pe care le făceai?

Nu, nici pe Youtube nu prea mai fac altceva. De asta îmi este dor, dar nu cred că se mai poate continua, așa că nu mă gândesc foarte mult la asta. Probabil că, la un moment dat, un episod aniversar, după ceva timp, un comeback, pe care publicul și l-ar dori, dar până atunci, nu.

  • Te-ai gândit ce ai putea face peste 10 ani?

Da. O să fiu primar, la Iași. Eu nu am glumit când am spus asta. Nici Zelenski nu a glumit când a spus că o să fie președinte în Ucraina. Sper doar să nu mă confrunt cu dificultățile cu care se confruntă el acum.

  • Te-ai înrola în armată?

Categoric. Dacă România ar fi atacată, în ziua 2 m-aș înrola. Cred că multă lume care acum se gândește cu frică, în momentul ăla, ar reconsidera și s-ar înrola.

  • Poți să spui câteva lucruri care nu se știu despre tine, pentru cei care te urmăresc?

Sunt dependent de spray de nas, vorbesc prin somn... să vă zic din astea grele, nu? (râde) Dacă e să transmit, public, nu recomand cuiva să folosească spray de nas, oricât de răcit ar fi. Eu de 13 ani am problema asta, nu numai când e rece. Nu mi-e frică de operația de deviație de sept, dar am auzit că de multe ori e inutilă și nu mi-aș dori să risc, să nu pot vorbi normal câteva zile, poate chiar o săptămână-două și să nu se rezolve problema.

  • Ai venit în seara asta la film, ce așteptări ai de la "Batman"?

Am niște așteptări destul de mici, având în vedere că eu sunt un mare fan Batman. Adică, nu cred că există un fan Batman mai mare, în spațiul carpato-danubiano-pontic, decât mine. Știu filmele pe de rost, adică replică cu replică.

  • Le-ai văzut de mai multe ori?

Da. Am văzut de 30-40 de ori fiecare film, cam de vreo 2-3 ori pe an. Și mă uit de niște ani de zile, adică de când au apărut, de acum 16-17 ani. Nu sunt fan Robert Pattinson. Nu îl văd potrivit pentru rolul ăsta, însă am înțeles din comentariile pe care le-am citit astăzi, pentru că aseară a mai fost o avanpremieră, am înțeles că este un darkside al "Batmanului".

Așa am fost sceptic și cu "Jokerul" lui Joaquin Phoenix, deși Joaquin Phoenix îmi plăcea, și m-a dat pe spate după aia. Sigur, nu pot să fac vreodată o comparație între "Jokerul" lui Joaquin Phoenix și celălalt, al lui Heath Ledger, dar au fost ambele roluri magistrale. Așa că, cine știe, poate la ieșirea de la film o să zic "wow, ce tare a fost și ce mult mi-a plăcut!".

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net