Alex Velea a paralizat audiența după ce a spus cu cine ar petrece o noapte de amor. Nu, nu este Antonia! Gluma zilei!

Ultima actualizare:

Alex Velea e pun pe șotii, iar la întrebarea : cu cine ai petrece o noapte de amor?, pusă de Bursucu, la matinalul de la Kanal D, a răspuns într-un stil caracteristic, plin de șotii și cu zâmbetul pe buze. Răspunsul vă va amuza, cu siguranță, și pe voi.

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea

Alex Velea a vorbit, în cadrul emisiunii Dimineața cu Noi, de la Kanal D, despre cariera sa, dar și despre viața alături de Antonia. Dezvăluirile pe care le-a făcut au fost surprinzătoare și cu siguranță i-au adus un plus de apreciere din partea fanilor. 

Auci! Cu cine și-ar petrece Alex Velea noaptea? Gluma zilei!

Alex Velea nu a fost ocolit de întrebările delicate. Reporterul emisiunii l-a întrebat care este persoana cu care și-ar dori să petreacă o noapte de dragoste. Artistul a mărturisit că singura femeie cu care și-ar dori să aibă parte de o astfel de noapte este nimeni alta decât Antonia, mama celor doi copii ai săi. „Cu nevasta mea. Nu am apucături din acestea. Dacă vreți să devin viral pot spune că aș vrea să fac asta cu un bărbat", a spus Alex Velea. 

Întrebat dacă este gelos și cum se manifestă atunci când cineva îi face complimente Antoniei, Alex Velea a dezvăluit că a învățat, de-a lungul timpului, să lase gelozia la o parte și să nu acționeze impulsiv. „Am învățat să nu fiu gelos pentru că am o nevastă atât de frumoasă. Dacă ar fi fost să fiu gelos în orice act, atunci când o văd pozând sau performând, cred că înnebuneam.", a declarat Alex Velea.

Iubitul Antoniei este un artist cunoscut pentru faptul că nu se teme se abordeze stiluri noi. Melodiile sale ajung în topurile muzicale și continuă să fie apreciate de public. Atunci când nu se află pe scenă, ci în compania familiei, Alex Velea este un bărbat calm, calculat și foarte responsabil. 

Alex Velea are un răspuns simplu și clar pentru cei care îi critică traseul profesional: „Mi-am asumat treaba asta, faptul că am amestecat trap-ul cu manelele. Știam că ne vor crucifica mulți, că o să ne răstignească pe altarul muzicii mulți colegi de breaslă, vor încerca să ne aducă în mocirlă numele. Un an, doi mai târziu și ei fac același lucru.".

Se află în topurile muzicale de peste un deceniu

Cariera lui Alex Velea în industria muzicală a început cu ani buni în urmă, în anul 2004. Pentru a rămâne în atenția publicului și a atrage noi admiratori de partea sa, Alex a fost nevoit să se reinventeze permanent și să aducă elemente de noutate muzicii sale. Așadar, a decis să îmbine trapul cu manelele, iar rezultatul a fost apreciat de public, dar contestat de unii colegi de breaslă. 

Alex Velea și Antonia se vor căsători în 2022

Alex Velea a cerut-o în căsătorie anul trecut pe Antonia. Imaginile emoționante în care Antonia a acceptat cererea au fost făcute publice de către cuplu. Anul 2022 va fi cel în care vor ajunge în sfârșit în fața altarului. Nunta dintre ei a fost amânată până acum din cauza faptului că Antonia a trecut printr-un proces de divorț complicat de italianul Vincenzo Castellano.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net