Alex Velea, dezvăluiri despre boala gravă de care suferă Zanni de la Survivor România

20 ianuarie 2022

Alex Velea nu este doar unul dintre cei mai aprecia╚Ťi arti╚Öti din Rom├ónia, ci ╚Öi un familist convins, dar ╚Öi un bun prieten pentru cei dragi lui. Este cunoscut─â rela╚Ťia de amici╚Ťie care ├«l leag─â de Zanni. ├Än ultima perioad─â s-a vehiculat c─â Alex Velea ╚Öi Zanni sunt certa╚Ťi, ├«ns─â artistul a decis s─â pun─â cap─ât specula╚Ťiilor! 

image

Alex Velea l-a sus╚Ťinut pe Zanni de la bun ├«nceput ├«n aventura din Republica Dominican─â, iar sprijinul pe care l-a primit a contat foarte mult pentru cel din urm─â.

Zanni s-a ├«ntors acas─â victorios ╚Öi a putut s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â cea mai mare dorin╚Ť─â, aceea de a-╚Öi cump─âra propria cas─â. Nu de ╚Ťine ori, Zanni i-a mul╚Ťumit lui Alex Velea pentru faptul c─â a crezut ├«n el ╚Öi l-a ├«ncurajat atunci c├ónd a avut nevoie.

├Än ultima perioad─â s-a vehiculat ├«ns─â c─â rela╚Ťia dintre Alex Velea ╚Öi Zanni nu mai este la fel de bun─â. Nimic mai adev─ârat, sus╚Ťine Alex Velea! Artistul a dezv─âluit c─â Zanni este ╚Öi va r─âm├óne copilul s─âu de suflet, de╚Öi recunoaste c─â ├«n ultima perioad─â c├ó╚Ötig─âtorul Survivor a trecut printr-o perioad─â mai dificil─â.

Aten╚Ťia pe care a primit-o din partea presei ╚Öi faptul c─â a devenit peste noapte subiect de discu╚Ťie, l-au ├«mpiedicat pe Zanni s─â se bucure a╚Öa cum ar fi trebuit de tot ce a realizat p├ón─â ├«n prezent, sus╚Ťine Alex Velea. 

Alex Velea a dezv─âluit boala cu care se confrunt─â Zanni

"Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mic─â depresie de care a reu╚Öit s─â treac─â. S─â nu uita╚Ťi c─â a crescut f─âr─â p─ârin╚Ťi, iar anul acesta a stat ╚Öase luni ├«n jungl─â. A fost pu╚Ťin debusolat, dar de-aia m─â are pe mine. Ca s─â-l ancorez ├«n realitate ╚Öi s─â-i explic c─â via╚Ťa e plin─â de neprev─âzut, dar c─â e frumoas─â ╚Öi trebuie tr─âit─â intens, indiferent de ce zice ÔÇ×st├ónga sau dreapta", a declarat Alex Velea, ├«n interviul oferit revistei Viva!

stanga
dreapta
antonia si alex velea
alex velea si connect-r
alex velea antonia copii jpeg
antonia si alex velea 1 jpeg
alex velea
catalin maruta scandal alex velea antonia jpeg
alex velea bunica jpeg
antonia si alex velea
antonia si alex velea
alex velea antonia1 png
alex velea si connect-r
alex velea 0 png

Alex Velea a dezv─âluit c─â nu l-a vizitat pe Zanni ├«n noua locuin╚Ť─â ╚Öi c─â acesta ├«nc─â decoreaz─â casa dup─â bunul plac. Solistul a m─ârturisit c─â va dori s─â vad─â rezultatul final odat─â ce Zanni va fi preg─âtit s─â primeasc─â oaspe╚Ťi. 

"├Änc─â ╚Öi-o amenajeaz─â. Vreau s─â m─â duc c├ónd e totul pus la punct ╚Öi s─â ├«l felicit a mia oar─â. RealÔÇŽ ╚Öi dac─â ├«╚Öi lua un cote╚Ť, tot eram m├óndru de el, pentru c─â a╚Ťi v─âzut ce fire are. B─ât─âios, ambi╚Ťios, dar cu o inim─â curat─â", a declarat Alex Velea. 

Zanni și-a îndeplinit cel mai mare vis

Zanni a avut o copil─ârie dificil─â. A petrecut o mare parte din timp la casa de copii. Dintotdeauna ╚Öi-a dorit s─â ├«╚Öi dep─â╚Öeasc─â condi╚Ťioa ╚Öi s─â demonstreze de ce este ├«n stare cu adev─ârat.

stanga
dreapta
elena marin zanni survivor jpeg
zanni
ana porgras zanni jpeg
zanni 2 jpg
zanni si ana porgras1 0 jpeg
survivor zanni png
zanni antonia png
zanni png
zanni jpeg
zanni jpeg
Jomajii si Zanni jpg
zanni jpeg

Aflat ├«n competi╚Ťia Survivor, Zanni a luptat din greu ├«n fiecare etap─â a competi╚Ťiei ╚Öi a devenit favoritul publicului, care l-a votat ├«n num─âr mare ├«n final─â! Devenit c├ó╚Ötig─âtorul competi╚Ťiei, Zanni s-a ├«ntors ├«n ╚Ťar─â ╚Öi a investit suma de bani ob╚Ťinut─â pentru a-╚Öi cump─âra casa la care a visat at├ót de mult─â vreme. 

Zanni nu s-a putut desp─âr╚Ťi de Survivior ├«ns─â ╚Öi a acceptat s─â prezinte un show care are loc dup─â finalul fiec─ârei edi╚Ťii a concursului. El analizeaz─â, al─âturi de al╚Ťi invita╚Ťi, cele mai importante momente. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
leni klum 2 jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bianca dragusanu
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg