Alex Velea, dezvăluiri despre boala gravă de care suferă Zanni de la Survivor România

Alex Velea nu este doar unul dintre cei mai apreciați artiști din România, ci și un familist convins, dar și un bun prieten pentru cei dragi lui. Este cunoscută relația de amiciție care îl leagă de Zanni. În ultima perioadă s-a vehiculat că Alex Velea și Zanni sunt certați, însă artistul a decis să pună capăt speculațiilor! 

image

Alex Velea l-a susținut pe Zanni de la bun început în aventura din Republica Dominicană, iar sprijinul pe care l-a primit a contat foarte mult pentru cel din urmă.

Zanni s-a întors acasă victorios și a putut să își îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-și cumpăra propria casă. Nu de ține ori, Zanni i-a mulțumit lui Alex Velea pentru faptul că a crezut în el și l-a încurajat atunci când a avut nevoie.

În ultima perioadă s-a vehiculat însă că relația dintre Alex Velea și Zanni nu mai este la fel de bună. Nimic mai adevărat, susține Alex Velea! Artistul a dezvăluit că Zanni este și va rămâne copilul său de suflet, deși recunoaste că în ultima perioadă câștigătorul Survivor a trecut printr-o perioadă mai dificilă.

Atenția pe care a primit-o din partea presei și faptul că a devenit peste noapte subiect de discuție, l-au împiedicat pe Zanni să se bucure așa cum ar fi trebuit de tot ce a realizat până în prezent, susține Alex Velea. 

Alex Velea a dezvăluit boala cu care se confruntă Zanni

"Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mică depresie de care a reușit să treacă. Să nu uitați că a crescut fără părinți, iar anul acesta a stat șase luni în junglă. A fost puțin debusolat, dar de-aia mă are pe mine. Ca să-l ancorez în realitate și să-i explic că viața e plină de neprevăzut, dar că e frumoasă și trebuie trăită intens, indiferent de ce zice „stânga sau dreapta", a declarat Alex Velea, în interviul oferit revistei Viva!

Alex Velea a dezvăluit că nu l-a vizitat pe Zanni în noua locuință și că acesta încă decorează casa după bunul plac. Solistul a mărturisit că va dori să vadă rezultatul final odată ce Zanni va fi pregătit să primească oaspeți. 

"Încă și-o amenajează. Vreau să mă duc când e totul pus la punct și să îl felicit a mia oară. Real… și dacă își lua un coteț, tot eram mândru de el, pentru că ați văzut ce fire are. Bătăios, ambițios, dar cu o inimă curată", a declarat Alex Velea. 

Zanni și-a îndeplinit cel mai mare vis

Zanni a avut o copilărie dificilă. A petrecut o mare parte din timp la casa de copii. Dintotdeauna și-a dorit să își depășească condițioa și să demonstreze de ce este în stare cu adevărat.

Aflat în competiția Survivor, Zanni a luptat din greu în fiecare etapă a competiției și a devenit favoritul publicului, care l-a votat în număr mare în finală! Devenit câștigătorul competiției, Zanni s-a întors în țară și a investit suma de bani obținută pentru a-și cumpăra casa la care a visat atât de multă vreme. 

Zanni nu s-a putut despărți de Survivior însă și a acceptat să prezinte un show care are loc după finalul fiecărei ediții a concursului. El analizează, alături de alți invitați, cele mai importante momente. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net