Alex Velea, mesaj acid adresat fanilor lui Zannidache: "Hai să nu ne mai comparăm sentimentele"!

image
Alex Velea a transmis un mesaj dur pe pagina personală de Instagram Sursă foto: Arhivă personală

Competiția Survivor a ajuns la final, iar câștigătorul concursului care a testat limitele concurenților este Zannidache, protejatul lui Alex Velea. Artistul a transmis un mesaj controversat la scurt timp după ce a fost anunțat marele învingător.

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a câștigat Survivor, după șase luni în care a trecut prin probe care mai de care mai dificile. Artistul este mândru de reușita prietenului său și a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a răspuns celor care l-au critcat de-a lungul timpului pe concurent. El s-a adresat celor care pretind că au fost alături de Zanni de la bun început și i-a acuzat, indirect, de falsitate. 

„Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din «ziua 1». Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Instagram.

image
Zannidache a fost unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Captură video

Solistul s-a declarat extrem de mândru de realizarea lui Zanni și a avut numai adrese de laudă în ceea ce îl privește pe acesta. „Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social", a declarat Alex Velea, în cadrul unei transmisiuni live. 

Citește și: 

SURVIVOR 2021 Cum arăta Zannidache în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar

Zanni a câștigat Survivor România 2021! Faimosul pleacă acasă cu 250.000 de lei

cub radu mirica animat gif
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
vladimir putin Sursă: Profimedia
prodan (2) jpg
Atac cu rachete rusesti in Ucraina FOTO Twitter jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png