Zanni este prezentatorul show-ului online ”Survivor: Extrashow”. Când va fi difuzată emisiunea

Ultima actualizare:

Aventura din Republica Dominicană, Survivor, va începe la PRO TV din data de 16 ianuarie, iar trustul din Pache Protopopescu pregătește o surpriză telespectatorilor. Zanni va fi cel care va prezenta emisiunea care va fi difuzată online după finalul primului episod Survivor. 

Zanni va prezenta o emisiune online după fiecare ediție Survivor
Zanni va prezenta o emisiune online după fiecare ediție Survivor

Duminică, la scurt timp după ce prima ediție a emsiunii Survivor va ajunge la final, spectacolul continuă în mediul online. Zanni va fi cel care va prezenta o emisiune în care va discuta, alături de invitați, cele mai importante momente din cadrul Survivor. 

În fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți - Faimoșii și Războincii - care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Emisiunea poate fi vizionată pe platforma VOYO, iar cel care se va asigura că toate amănuntele sunt discutate va fi Zanni, câștigătorul de anul trecut al competiției Survivor. 

Cu banii pe care i-a obșinut după ce a câștigat Survivor, Zanni și-a cumpărat casa pe care și-a dorit-o mereu. El le-a mulțumit celor care l-au votat pentru că au contribuit la împlinirea celui mai mare vis al său. După o copilărie în care a trăit într-o sărăcie lucie și s-a confruntat cu o multitudine de probleme, Zanni a găsit puterea de a zâmbi din nou, sprijinit de Alex Velea și de fanii care îl apreciază. 

Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, povestea Zanni despre copilăria sa plină de lipsuri și probleme.

Survivor România revine la PRO TV

Show-ul Survivor România a revenit la Pro TV după 5 ani. Prezentatorul Daniel Pavel este cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de telespectatori, pe parcursul întregului sezon.

Regulile Survivor sunt următoarele: concurenții sunt împărțiți în două triburi. Ele se luptă în fiecare zi în concursui care le pot aduce  imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net