Au fost numărul 1 în topurile muzicale, dar acum nu vor să audă unul de celălalt. Connect-R dezvăluie motivul disputei cu Alex Velea

Ultima actualizare:

Duminică, 9 ianuarie, Ștefan Mihalache sau Connect-R așa cum îl cunoaște o țară întreagă, a fost invitatul Denisei Rifai în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Artistul a vorbit despre motivul pentru care prietenia sa cu Alex Velea a ajuns la sfârșit, dar și despre copilăria dificilă pe care a avut-o. 

Connect-R și Alex Velea nu mai sunt prieteni, deși au cunoscut succesul muzical împreună
Connect-R și Alex Velea nu mai sunt prieteni, deși au cunoscut succesul muzical împreună

Invitat în platoul emisiunii lui Denise Rifai, Connect-R a primit o serie de întrebări delicate despre copilăria sa, succesul în carieră, dar și aspecte care țin de viața personală. 

Pe Connect-R și Alex Velea i-a legat o strânsă prietenie, iar în anul 2006 s-au bucurat de un real succes după ce au lansat melodia "Dragoste la prima vedere". Se pare că prietenia lor nu a trecut testul timpului, iar cei doi au pornit pe drumuri separate și nu mai vorbesc ca pe vremuri. Motivul a fost dezvăluit chiar de către artist. 

"E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cat si principiile asupra vieții...cred că suntem total diferiți.", a spus Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Mai mult decât atât, Ștefan Mihalache i-a cerut scuze lui Alex Velea pentru că l-a judecat prea asupru pentru decizia de a-și schimba stilul.

Connect-R este de părere că melodiile pe care le comunea Alex Velea cu ani în urmă erau mult mai reușite decât cele pe care le lansează acum. Cu toate acestea, Connect-R recunoaște că trapanele lui Velea au un succes fulimnant incontestanbil. 

"Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea. Asta pot să spun, dar asta nu are nicio legătură cu Velea ca și artist, pentru că muzica nu trebuie întotdeauna să vindece, muzica trebuie să și binedispună. Oamenii la petrecere nu trebuie să asculte mesaje dip. Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește. Dacă asculți "Doamna mea" de la Alex Velea o să înțelegi ce spun.", a precizat artistul în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net