Connect R: «Virusul adevărat nu e în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru»

După un an plin de proiecte speciale, de muzică bună, cu mega colaborarea cu Smiley pentru piesa "Rita", dar și cu plecarea la Asia Express, Connect-R revine la început de an cu o super piesă însoțită de un videoclip pe măsură.

image

Pentru Ștefan Mihalache, alias Connect-R, anul 2021 a fost unul senzațional, deși pandemic, în care a lansat colaborile cu Bruja sau cu Smiley pentru "Rita", a participat la "Asia Express" alături de Shift, și i-a lansat pe piață pe Johny Romano și pe băieții de la Ghetto Gang. Pe care i-a și invitat să apară alături de el în videoclipul noii sale piese "Contagios", lansată împreună cu Hood Famous și Sprint Music.

”«Contagios» are un mesaj foarte deep (adânc), dar pus sub o formă foarte superficială, ca să mă asigur că ajunge peste tot. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștri viruși. Bineînțeles, venit prin intermediul minții, acest virus. Și anume Eul fals. Este o piesă trap, cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum. Videoclipul este foarte fresh din toate punctele de vedere, ca să zic așa. În primul rând pentru că este în regia lui Dali, un puști foarte talentat și foarte actual, și în al doilea rând pentru că în acest videoclip mai apar și băieții de la Ghetto Gang, care au apărut și în «Rita» sau în «Na Janau», dar și binecunoscutul Johny Romano, artiști din casa de producție «Hood Famous»”, ne-a mărturisit Connect R, cel care a compus piesa.

Cine e Connect-R?

Connect-R, pe numele lui real Ștefan Mihalache (39 de ani), a debutat în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei Giganzii. Prima apariție discografică a fost piesa "Observ", de pe compilația Real Hip-Hop. În 1998 apare a doua parte a aceleiași compilații, care conține o piesă solo "Operația pe suflet deschis" semnată Connect-R. Piesa a avut un videoclip la MCM România, filmat cu ocazia lansării acestui post.

Connect-R este cunoscut ca parte a trupei Racla, dar și datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzica românească, precum Simona Nae, Arsenium, Loredana și Alex Velea. În 2000 Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele "Plus Infinit" și "Pătratul Roșu", apoi este cooptat de Rîmaru pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul DEXteritate.

În 2007 Connect-R a hotărât să revină cu un nou album, iar artistul a lucrat la acesta doi ani și toate piesele păstrează feeling-ul R&B de care se simte foarte apropiat. Albumul conține 11 piese, o parte dintre acestea fiind în colaborare cu Alex, Smiley, Matteo și Don Baxter. Primul single de pe album, "Dacă dragostea dispare", este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere", al doilea single de pe albumul YAMASHA. Acțiunea se desfășoară într-o închisoare, iar printre deținuții cu cătușe la mâini îi putem descoperii pe Alex și Connect-R. Restul e istorie și piesele scoase de solist au ajuns în topuri, începând cu "Vara nu dorm" și terminând cu "Rita".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net