Tot ce trebuie să știi despre Johny Romano, solistul care a dat lovitura cu piesa «Na Janau»

Ultima actualizare:

  Johny Romano interpretează piesa momentului acum în România, ”Na Janau”foto: arhiva personală
Johny Romano interpretează piesa momentului acum în România, ”Na Janau”foto: arhiva personală

De câteva zile o piesă a devenit virală și se aude peste tot, pe posturile de radio, la TV și pe rețelele sociale, căci toată lumea face tiktok-uri și filmulețe cu melodia "Na Janau" cântată de Johny Romano. Click! îți spune tot ce trebuie să știi despre Johny Romano.

Piesa ”Na Janau” poartă semnătura lui Connect-R și a lui Johny Romano, un solist de care o să auziți foarte multe de acum, numai de bine.

Johny Romano e un interpret talentat, care promite mult și care vine acum în atenția iubitorilor de muzică cu o piesă de care nu o să vă mai puteți despărți.

“Melodia Na Janau este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu ca om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul.

Împreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansam în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțin timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! «Na Janau», care înseamnă «nu știu», îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… «nu știu»”, spune Johny Romano, foarte încântat de piesă.


  Jonhy Romano se bucură de susținerea lui Connect-Rfoto: arhiva personală
Jonhy Romano se bucură de susținerea lui Connect-Rfoto: arhiva personală

Numele adevărat al lui Johny Romano este Dorin Dragomir

 • Johny Româno este unul dintre artiștii Hood Famous și este extrem de norocos, pe lângă talentul de care dă dovadă, pentru că de el se ocupă atent Connect-R, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi!
 • Numele adevărat al lui Johny Romano este Dragomir Dorin. "Johny e porecla mea de când eram copil. Nu am fost strigat Dorin nici măcar o dată."
 • "Am 24 de ani, i-am împlinit pe 14 noiembrie, iar eu piesa o lansasem cu două zile înainte. Sunt născut în sectorul 2, în București, în zona Moșilor."
 • "Am o soră și doi frați, dar la noi în familie nimeni nu cântă. Sora mea e mai mică, are 15 ani și cochetează și ea cu muzica. Să vedem dacă înflorește, talentul este acolo."
 • "Videoclipul a fost regizat de Cristi Român, a fost filmat de la 10 dmineața, pînă la 12 noaptea. Apar în el Pepe, băieții de la Ghetto Gang, Shift și nenicu Connect R. Am filmat prin tot orașul. Nu a fost greu, dar am fugit mult, timp de 12 ore prin oraș. Și poate am obosit pe ici pe colo, dar eram încântat."
 • "Mama întotdeauna m-a susținut, însă în acest moment lucrează peste hotare."
 • "Am terminat electronica, am lucrat în domeniu. Eram gamer bun, am fost top 10 în Europa."
 • "Mi-am câștigat primii banii la 9 ani când instalam windows-uri, iar din muzică i-am câștigat la 11, când am cântat la mine în zonă, și un om dintr-o mașină, mi-a dat niște bani pentru că i-a plăcut."
 • "Mi-aș dori următoarea colaborare să fie cu nenicu, cu Connect R, neapărat."
 • "Îmi place să mănânc mămăligă, cu unt, cu smântână, cu ou, brânză. Știu să gătesc orice mâncare, de toate. Am gătit pentru oameni mulți, de drag."
 • "Colecționez bănuți vechi, din toată lumea, am un cufăr mic, cu bănuți de prin 1900 și 1800."  
 • "Cred în Dumnezeu, dacă îți dorești ceva cu adevărat, acel lucru se întâmplă prin muncă."
 • "Fac școala de șoferi momentan dar nu-mi place să conduc, știu că trebuie să am carnet, pentru că e o necesitate."  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net