Antonia, dragoste, inel de logodnă și Crăciun: „După sărbători trebuie să merg la urgență la sală!

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai sexy femei din showbizzul muzical de la noi s-a logodit anul acesta cu iubitul ei Alex Velea, a făcut multă muzică și reclame. Despre toate acestea ne vorbește Antonia (32 de ani) într-un interviu exclusiv pentru Click! pe care îl puteți citi în continuare.

Antonia și Alex Velea. Foto: Antena 1
Antonia și Alex Velea. Foto: Antena 1

Antonia a făcut mărturisiri despre viața intimă, ce planuri are de sărbători și ce își dorește să realizeze pe plan profesional în anul ce urmează. C

  • Click!: Cum a fost 2021 pentru ține atât în carieră cât și în familie?

2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Am lansat și o piesă cu Alex, cu Toto H, unul dintre cei mai mari artiști din Bulgaria, dar și cu Yoss Bones ”Dinero”, ”Amor”, o piesă care îmi place super mult. Am fost vocea imnului primei ediții de SAGA Festival, cel mai mare festival din București. Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!

  • Ce îți dorești de la 2022?

Și mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări.

  • Ce planuri aveți de Crăciun?

Vom petrece Crăciunul în familie, dar și alături de niște prieteni apropiați. Iubesc Crăciunul, este sărbătoarea mea preferată și abia aștept să fim împreună!

  • Dar de Revelion? Cântați undeva la sfârșit de an?

De Revelion, voi fi în Republica Moldova, voi avea concert, deci voi petrece alături de echipa mea.

  • Va doriți o vacanță? Ați plănuit o?

Da, clar, îmi doresc o vacanță, sperăm să și reușim să plecăm. Avem mai multe destinații pe wishlist.

  • Cu cine i-ai dori un feat în 2022?

Am mai mulți artiști care îmi plac și pe care îi apreciez! Dar știu că piesă este super importantă, așa că am răbdare și aștept momentul potrivit.

  • Ce cadou îți dorești de Crăciun?

Nu îmi doresc ceva anume, am primit destul de multe lucruri pe care mi le doream sau mi le-am cumpărat singură. Și bineînțeles, cum spuneam mai sus, am primit și inelul de logodnă și a fost minunat acel moment.

  • Ce obiceiuri îți plac de Crăciun?

Îmi place să decorez casă de Crăciun cu brad, multe luminițe și la interior și la exterior, îmi place să ascult colinde, să stau cu toată familia de sărbători, să ne bucurăm împreună de această perioadă frumoasă.

  • Ce îți place să mănânci de sărbători?

Oooo, de toate. Îmi place mâncarea și îmi place mult tot ce se prepară de Crăciun, și cârnați și șorici, sarmale. Abia aștept! Chiar dacă după Crăciun imediat trebuie să merg la urgență la sală!

  • Ne poți spune cea mai frumoasă amintire de Crăciun.

Una dintre cele mai frumoase amintiri este un fel de ritual pe care îl aveam cu părinții mei: mergeam prin diverse cartiere cu mașina să vedem decorațiunile și luminițele de sărbători pe care le foloseau oamenii pentru casele lor pentru a le pregăti pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Bineînțeles, acum am altfel de amintiri frumoase, legate de copiii mei, pentru că acum percep altfel Crăciunul prin intermediul lor: bucuria de a descoperi cadourile de la Moș Crăciun, toate lucrurile care se văd atât de magic prin ochii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net