Cum arată cu adevărat Antonia fără machiaj. Tutorial pe TikTok

Produsele cosmetice sunt trucul la care apelează multe doamne și domnișoare pentru a avea un plus de strălucire. Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste autohtone și nu se teme să se afișeze fără strop de machiaj!

image

Antonia le-a arătat fanilor cum arată la prima oră a dimineții, în cadrul unui scurt video încărcat pe contul personal de TikTok. Așa cum era de așteptat, frumusețea naturală a Antoniei nu poate fi trecută cu vederea. Fără fond de ten, blush sau ruj în nuanțe aprinse, chipul Antoniei este la fel de luminos. 

Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea

După 9 de ani relație, Alex Velea a primit undă verde și a putut să o ceară, în sfârșit, în mod oficial pe partenera sa de viață, Antonia, de soție. Cererea a fost una romantică, Alex Velea oferindu-i un inel cu diamante Antoniei, femeia cu care are doi băieți. Totul s-a petrecut în vara acestui an, iar Antonia este nespus de fericită că se va putea căsători, în cele din urmă, cu bărbatul iubit. 

image

Antonia, despre lecția de frumusețe primită de la mama ei

Antonia a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că a primit o lecție de frumusețe foarte importantă de la mama sa. 

"Cea mai importantă lecţie de frumuseţe am primit-o încă din adolescenţă de la mama mea: să mă demachiez de fiecare data, să nu folosesc mult machiaj decât dacă este necesar, să folosesc cremă hidratantă, să beau multă apă şi să mă odihnesc. Şi respect acest sfat şi astăzi", a dezvăluit artista. 

image

Antonia a moștenit frumusețea de la mama sa

Mama Antoniei, Denise Iacobescu a descoperit elixirul tinereții. La aproape 54 de ani, Denise are un trup care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20. Mai mult, este plină de energie și întodeauna transmite optimism. Denise a mărturisit că nu urmează un regim special, însă este atentă la produsele pe care le consumă și nu evită exercițiile fizice. În plus, susține că nepoții sunt cei care o mențin în formă, căci petrece mult timp alături de ei și este mereu activă pentru a se juca cu ei! 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
prodan reghe
blog unteanu
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg