VIDEO Velea a filmat cererea în căsătorie. Reacția Antoniei, neprețuită. "Am lăcrimat, ne-am jurat iubire veșnică"

image
Alex Velea și Antonia, copleșiți de emoțiifoto: captură YouTube

După 9 ani de relație, Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o, în sfârșit, în căsătorie pe Antonia. Artistul a vrut să-i facă o surpriză partenerei lui de viață, așa că a filmat tot momentul emoționat când i-a oferit inelul.

Cererea în căsătorie s-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar Alex și Antonia au făcut-o publică pe noul lor canal de YouTube. În timp ce Antonia credea că filmau pentru podcast, Alex Velea s-a așezat brusc în genunchi și ulterior a urmat marea întrebare. Antonia a rămas aproape fără cuvinte atunci când a văzut că Alex Velea scoate inelul din buzunar.

“De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui! “, a povestit Alex Velea, la “ Xtra Night Show” (Antena Stars).

De ce amână nunta?

Alex Velea a anunțat că nunta se lasă încă așteptată din cauza pandemiei, cei doi nefiind vaccinați. “Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”, a mai spus Velea.

Citește și:

Alex Velea a cerut-o pe Antonia de soție! Ce inel a primit frumoasa cântăreață: “Ești focul din inima mea!”

Alex Velea și Antonia se pregătesc de nuntă: «Știu cum o s-o cer»

gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
botulism Sursă foto: Profimedia
soldati rusi
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg