Mario Fresh, dezv─âluiri savuroase din casa "socrilor" Esca-Eram: ┬źNu mi-a fost fric─â de Andreea, c├ót mi-a fost de domnul Alex┬╗

image
Mario Fresh, al─âturi de familia Esca-Eram, la petrecerea Viva

Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manole ├«n emisiunea online "├Äntrebarea mesei rotunde" ╚Öi a f─âcut fa╚Ť─â cu brio tirului de ├«ntreb─âri. Iubitul Alexiei Eram a vorbit ╚Öi despre desp─âr╚Ťirea cu scandal de p─ârin╚Ťii "adoptivi" Alex Velea ╚Öi Antonia, dar a spus ╚Öi ce femeie din showbiz i-ar fi pl─âcut dac─â nu ar fi existat Alexia.

Mario Fresh, despre Alex Velea: "El m-a adus pe drumul ─âsta"

Artistul a povestit despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea ╚Öi ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei ╚Öi colabor─ârii. ÔÇťC├ót de tare ne-am fi certat noi, n-a╚Ö avea cum s─â-l jignesc vreodat─â, el m-a adus pe drumul ─âstaÔÇŁ, spune Mario. Cu toate c─â aparent nu exist─â resentimente, nu ar mai lucra cu Velea ├«n acest moment: ÔÇťOricum nu am mai colaborat bineÔÇŁ.

Mario Fresh, despre familia Esca-Eram

Mario a detaliat momentul ├«n care Alexia Eram l-a prezentat p─ârin╚Ťilor ei, celebra ╚Ötirist─â de la PRO TV Andreea Esca ╚Öi ╚Öarmanul om de afaceri Alexandre Eram: ÔÇťAm tremurat vreo jum─âtate de an. Nu mi-a fost fric─â de Andreea, c├ót m-a fost fric─â de domnul AlexÔÇŁ, a declarat Mario, confirm├ónd, astfel, c─â rela╚Ťia lui cu Alexia nu e nici pe departe la final. "Vorbesc francez─â acolo ├«n cas─â ╚Öi de multe ori nu ├«n╚Ťelegeam nimic. Nici acum nu ├«n╚Ťeleg. El este francez, copiii au f─âcut ╚Öcoala ├«n francez─â ╚Öi se ├«n╚Ťeleg mai bine a╚Öa", a povestit Mario, care a recunoscut c─â el nu ╚Ötie o boab─â de francez─â. "Te-au acceptat u╚Öor?", l-a ├«ntrebat Marius Manole. "Din prima zi...Probabil au crezut c─â e o joac─â la ├«nceput, ea 16 ani, eu 17 ani ╚Öi au trecut 5 ani deja. Ne ├«n╚Ťelegem super bine", spune Mario.

image
Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manolefoto: PRO TV

Dac─â nu ar fi fost Alexia, ar fi fost Alina Erimia

Tot ├«n aceast─â edi╚Ťie a emisiunii "├Äntrebarea mesei rotunde", artistul poveste╚Öte cum gestioneaz─â criticile ╚Öi comentariile r─âut─âcioase, dar ╚Öi de ce ╚Öi-ar fi dorit s─â devin─â pilot de curse dac─â nu ar fi avut talent la muzic─â. Marius Manole i-a mai adresat o ├«ntrebare picant─â: pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby ╚Öi Antonia, dac─â Alexia nu ar fi existat ├«n via╚Ťa lui. Mario r─âspunde cu onestitate, f─âr─â s─â se g├óndeasc─â la o posibil─â criz─â de gelozie din partea Alexiei: ÔÇťAntonia a fost ca o mam─â pentru mineÔÇŁ. Alegerea lui este Alina Eremia.

Marius Manole l-a a╚Öteptat preg─âtit pe Mario Fresh, cu masa plin─â de preparate precum cap de pe╚Öte, ma╚Ťe ╚Öi creier, dar ╚Öi alte specialit─â╚Ťi din aceast─â categorie.┬áMario Fresh ╚Öi discu╚Ťia lui cu Marius Manole, la emisiunea "├Äntrebarea mesei rotunde", este deja disponibil─â online ╚Öi poate fi urm─ârit─â┬áaici.

Citește și:

S-a rupt familia! Alex Velea, abandonat de b─âie╚Ťii ┬źadoptivi┬╗ Mario Fresh ╚Öi Lino Golden. Antonia, declara╚Ťii furibunde

Ce spune Andreea Esca despre rela╚Ťia Alexiei cu Mario Fresh. Mai sunt sau nu ├«mpreun─â?

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan