Mario Fresh, dezvăluiri savuroase din casa "socrilor" Esca-Eram: «Nu mi-a fost frică de Andreea, cât mi-a fost de domnul Alex»

Ultima actualizare:

    Mario Fresh, alături de familia Esca-Eram, la petrecerea Viva
Mario Fresh, alături de familia Esca-Eram, la petrecerea Viva

Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manole în emisiunea online "Întrebarea mesei rotunde" și a făcut față cu brio tirului de întrebări. Iubitul Alexiei Eram a vorbit și despre despărțirea cu scandal de părinții "adoptivi" Alex Velea și Antonia, dar a spus și ce femeie din showbiz i-ar fi plăcut dacă nu ar fi existat Alexia.

Mario Fresh, despre Alex Velea: "El m-a adus pe drumul ăsta"

Artistul a povestit despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării. “Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, spune Mario. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: “Oricum nu am mai colaborat bine”.

Mario Fresh, despre familia Esca-Eram

Mario a detaliat momentul în care Alexia Eram l-a prezentat părinților ei, celebra știristă de la PRO TV Andreea Esca și șarmanul om de afaceri Alexandre Eram: “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex”, a declarat Mario, confirmând, astfel, că relația lui cu Alexia nu e nici pe departe la final. "Vorbesc franceză acolo în casă și de multe ori nu înțelegeam nimic. Nici acum nu înțeleg. El este francez, copiii au făcut școala în franceză și se înțeleg mai bine așa", a povestit Mario, care a recunoscut că el nu știe o boabă de franceză. "Te-au acceptat ușor?", l-a întrebat Marius Manole. "Din prima zi...Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine", spune Mario.


    Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manolefoto: PRO TV
Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manolefoto: PRO TV

Dacă nu ar fi fost Alexia, ar fi fost Alina Erimia

Tot în această ediție a emisiunii "Întrebarea mesei rotunde", artistul povestește cum gestionează criticile și comentariile răutăcioase, dar și de ce și-ar fi dorit să devină pilot de curse dacă nu ar fi avut talent la muzică. Marius Manole i-a mai adresat o întrebare picantă: pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia, dacă Alexia nu ar fi existat în viața lui. Mario răspunde cu onestitate, fără să se gândească la o posibilă criză de gelozie din partea Alexiei: “Antonia a fost ca o mamă pentru mine”. Alegerea lui este Alina Eremia.

Marius Manole l-a așteptat pregătit pe Mario Fresh, cu masa plină de preparate precum cap de pește, mațe și creier, dar și alte specialități din această categorie. Mario Fresh și discuția lui cu Marius Manole, la emisiunea "Întrebarea mesei rotunde", este deja disponibilă online și poate fi urmărită aici.

Citește și:

S-a rupt familia! Alex Velea, abandonat de băieții «adoptivi» Mario Fresh și Lino Golden. Antonia, declarații furibunde

Ce spune Andreea Esca despre relația Alexiei cu Mario Fresh. Mai sunt sau nu împreună?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net