Antonia și Alex Velea își fac planuri de nuntă în 2022: «Este anul cel mare»!

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de aproape un deceniu și se pare că în anul 2022 vor deveni oficial soț și soție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Alex Velea!

image
Alex Velea și Antonia sunt împreună de 9 ani

Alex Velea și Antonia sunt împreună de aproape 10 ani, însă nu s-au căsătorit încă. Alex Velea a declarat însă, într-un interviu acordat publicației Viva! că situația este pe cale să se schimbe! 

"Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy", au fost cuvintele pe care Alex Velea le-a folosit pentru a o descrie pe viitoarea sa soție, Antonia. 

stanga
dreapta
image png
familie alex velea
antonia si alex velea
antonia si alex velea ci copiii
antonia si alex velea

Alex Velea a dezvăluit că anul 2022 este unul important pentru că dorește să se căsătorească în mod oficial cu femeia pe care o iubește. Artistul a mărturisit că nu își dorește un eveniment fastuos, cu mulți invitați. Alex a spus că nu se grăbește să stabilească o dată exactă întrucât evoluția pandemiei este imprevizibilă. În plus, solistul nu a dorit să spună cine le vor fi nași la nuntă și a preferat să păstreze misterul. 

"2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat despre planurile de nuntă. 

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 9 ani

Antonia și Alex Velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Cei doi artiști nu sunt căsătoriți, deoarece Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani). 

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg