Antonia, infectată cu coronavirus înainte de Revelion! Prima reacție

Antonia s-a infectat cu coronavirus înainte de Revelion. Vedeta a mai fost infectată în trecut cu noul coronavirus, însă nu a avut probleme de sănătate majore după ce s-a vindecat.

antonia 2 1280x720 1 jpg

Antonia a fost infectată cu SAR-CoV-2 chiar înainte de Revelion. Deși avea concerte și trebuia să fie pe scenă în noaptea dintre ani, cântăreața a contactat din nou virusul, scrie Cancan.ro.

Până la momentul redactării articolului nu s-au aflat informații despre starea de sănătate a artistei, nici dacă Alex Velea sau cei doi copii ai lor sunt și ei infectați. Rămâne de văzut dacă vedeta este la spital sau se tratează acasă, la fel ca și data trecută.

Antonia a avut o primă reacție după ce s-a infectat de coronavirus și a ținut să se scuze că lipsește de la evenimentele unde era alocată pentru cântări.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută!”, este mesajul Antoniei pe contul de Instagram, după ce s-a aflat că este infectată cu noul coronavirus.

image

Vedete infectate cu COVID-19

Cristina Cioran și fetița ei s-au infectat recent cu noul coronavirus. De altfel, printre vedetele care au trecut prin boală se numără și Viorica din Clejani, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcău, Elena Merișoreanu, Theo Rose și Andreea Mantea. 

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE