Alex Velea visează la o vacanță cu Antonia! Ce îi lipsește, de fapt, cel mai mult

Ultima actualizare:

Cel mai îndrăgit solist, cel mai invidiat bărbat și cel mai simpatic interlocutor, Alex Velea (37 de ani), ne-a oferit un interviu în exclusivitate despre carieră și sărbătoarea de Crăciun. Click! a stat de vorbă cu solistul care a fost foarte sincer și ne-a povestit cum e în familia lui în zi de sărbătoare!

Alex Velea are o relație de câțiva ani cu Antonia. Sursa foto: Instagram
Alex Velea are o relație de câțiva ani cu Antonia. Sursa foto: Instagram
  • Cum a fost 2021 pentru tine atât în carieră, cât și în familie?

Salutare tuturor! Ce pot să vă zic de anul care se apropie cu pași repezi de final: a fost un an de tranziție, așa îmi place să-l numesc. Ba am avut cântări, ba n-am mai avut. Ba ne-au “lăsat” să ne vedem de viață, ba ni s-au impus diverse restricții. Am muncit foarte mult, în schimb, în studio. M-am “îngropat” în muzică și rezultatele nu au încetat să apară. Avem (label-ul nostru Golden Boy Society), 2 canale de YouTube care au înflorit. Am lansat multe piese, care au ajuns pe buzele voastre, ale celor care iubiți ceea ce facem. Vă mulțumim pentru susținere încă o dată.

  • Ce îți dorești de la 2022?

2022… Sper să revenim la “normalitate”. Să am un program ca cel de dinainte de pandemie. În weekend să concertez, pentru că așa m-am obișnuit. Fac asta de aproape 20 de ani și mă hrănesc din reacția publicului. Am nevoie de acel schimb de energie. Publicul este sfânt. Vreau să am timp pentru familia mea. Să îi iubesc, să îi ocrotesc și să mă bucur de ea. Acești 2 ani m-au ajutat din punctul acesta de vedere, pentru că am stat un pic mai mult cu ai mei. Sunt dependent de ei și de iubirea lor. Îmi ador familia. Cum simțiți și voi, de altfel, cu ai voștri.

  • Ce planuri aveți de Crăciun?

Să păstrăm tradiția. Să ne adunăm toți care de pe unde și să ne bucurăm de Nașterea Domnului. Evident, magia Crăciunului înseamnă foarte mult și pentru că vine Moș Crăciun cu multe daruri. Ei și-au pregătit listele de dorințe de la începutul lunii. De Crăciun simțim o altfel de împlinire, de emoție, de bucurie în suflet. De când avem copiii, parcă sărbătorile sunt mai frumoase.

  • Dar de Revelion? Cântați undeva la sfârșit de an?

De Revelion sunt la datorie. O să cânt în câteva locuri. Aer liber și petreceri private.

  • Tu cu Antonia vă doriți o vacanță?

Ne dorim foarte mult o vacanță. Avem nevoie maximă de o vacanță. Consider că am muncit din greu anul acesta și vreau să mă relaxez măcar o săptămână. Am multe planuri pentru anul ce vine și m-ar ajută să încep cu mintea limpede și bateriile încărcate.

  • Ați plănuit-o deja?

Am plănuit-o, dar încă nu știm unde mergem. O să alegem o destinație cu câteva zile înainte de plecare. Suntem spontani.

  • Cu cine ți-ui dori un feat - o colaborare în 2022?

Ce întrebare grea… Am cam colaborat cu toți cei cu care îmi doream, dar uite că apar nume noi, artiști talentați cu care e posibil să lucrez ceva. Nu știu exact. În funcție de piesele pe care o să le compun sau ce invitații de colaborări o să mi se facă.

  • Ce cadou iți dorești de Crăciun?

Păi cadoul suprem e familia mea. Întregită. Să-i văd pe toți alături de mine.

  • Ce obiceiuri îți plac de Crăciun?

Noi, românii, avem tradiții superbe. Colindătorii, mersul cu Steaua. Dacă mai și ninge, simți că ești în povești. Crăciunul e aparte. E sărbătoarea mea preferată.

  • Ce îți place să mănânci de Crăciun?

De obicei, mamele noastre ne aduc cam tot ce ne plăcea în copilărie sau ce nu mâncăm în mod obișnuit. Fie că nu găsim (atât de gustos), fie că suntem la dietă. De la clasicele sarmale, la plăcinte cu mere, cu brânză și diverse prăjituri.

  • Care a fost cea mai frumoasă amintire de Crăciun?

Fiecare Crăciun e frumos în felul lui. Am precizat mai devreme, de când am copii, mă simt și mai atras de acest spirit al Crăciunului. Sunt fericit. Ceea ce vă urez și vouă. Să fiți sănătoși, să nu vă lipsească nimic din ce vă doriți și noul an să aducă numai împliniri. Sărbători fericite!

Alex Velea are o relație de câțiva ani cu Antonia, împreună cu care are și doi băieți, pe Dominic și Akim. Cei doi artiști și-au cumpărat și o vilă superbă lângă lac, chiar în zona Pipera, unde au teren de joacă și o priveliște de vis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net