Zanni, mărturisiri dureroase despre copilăria la orfelinat: «Nu am știut când este ziua mea și că există mamă sau tată»

Zanni, protejatul lui Alex Velea și câștigătorul Survivior de anul trecut, are o poveste de viață cutremurătoare. A crescut într-un orfelinat și a trecut prin momente condiții. Întotdeauna a aspirat la mai mult și nu a renunțat până când nu a ajuns acolo unde și-a dorit, deși soarta nu a fost deloc blândă cu el.

Zanni are o poveste de viață impresionantă
Zanni are o poveste de viață impresionantă

Zanni a crescut într-un orfelinat, după ce părinții săi l-au abandonat și au plecat în Grecia. Artistul a dezvăluit în ce condiții mizere a trăit. La vârsta în care alți copii se joacă nestingheriți și sunt lipsiți de griji, Zanni îndura bătăi crunte din partea celora care ar fi trebuit să-i poarte de grijă. 

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale și a comparat orfelinatul cu lagărul de concentrare de la Auschwitz. 

Eu până la șase ani n-am știut nimic despre mine. N-am știut dacă sunt băiat sau fată. În orfelinat ne băgau la duș pe toți și ne spălau ca la Auschwitz cu furtunul. Nu știam ce-i aia, fată sau băiat. Nu știam că există mamă sau tată. Nu știam nimic, doar urmăream un program. Nu știam când e ziua mea, nu m-am bucurat niciodată la un cadou", i-a dezvăluit Zanni lui Cătălin Măruță. 

Zanni a povestit că cei care ar fi trebuit să aibă grijă de copiii din orfelinat se comportau execrabil cu micuții. Îi băteau dacă puneau întrebări și dacă nu înțelegeau ce li se spune. Solistul a mărturisit că a fost de multe ori bătut fără să înțeleagă care era motivul pentru care primea o astfel de pedeapsă. 

Zanni și-a îndeplinit cel mai mare vis

Din fericire, Zanni nu a renunțat la visul său, iar astăzi se bucură de aprecierea celor din jur. A câștigat Survivor și și-a putut achiziționa un loc al lui, propria casă la care a visat dintotdeauna. Are prieteni alături, care îl sprijină la bine și la greu, iar melodiile sale sunt foarte apreciate de către tineri. 

Alex Velea îl sprijină pe Zanni

Alex Velea a dezvăluit că Zanni este și va rămâne pentru totdeauna copilul său de suflet, pe care îl respectă enorm pentru că a avut curajul și puterea de a-și depăși condiția. Cu toate acestea, atenția pe care a primit-o din partea presei și faptul că a devenit peste noapte subiect de discuție, l-au împiedicat pe Zanni să se bucure așa cum ar fi trebuit de tot ce a realizat până în prezent, susține Alex Velea.

Zanni a fost un concurent controversat în cadrul emisiunii Survivor 2021. În timpul concursului a legat o prietenie strânsă cu fosta gimnastă Ana Porgras, însă după ce au revenit în România nu au mai păstrat legătura, ba chiar și-au rostit vorbe dure și și-au adus reciproc acuzații de falsitate. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net