Zanni, despre primejdia la care sunt supuși copiii: „Este infectă”

Ultima actualizare:

Zanni a transmis un mesaj radical către toți părinții și i-a sfătuit să interzică copiilor accesul pe aplicația TikTok. Artistul a vorbit despre pericolele la care se expun micuții. 

Zanni
Zanni

Zanni este artist care a devenit popular după ce a câștigat show-ul Survivor, ocazie cu care publicul din România a aflat și povestea sa tristă de viață. Cântărețul a crescut fără părinți, într-o casă de copii, unde a îndurat abuzuri și nu a cunoscut niciodată ce înseaamnă dragostea unei familii. În ciuda piedicilor, el a reușit să se realizeze și să își creeze un trai care să-i aducă liniște și împlinire. 

Artistul este preocupat și în prezent de educația copiilor, de aceea Zanni a transmis un mesaj vehement părinților prin intermediul contului său de Instagram. 

Cântărețul a ținut un discurs dur în care a vorbit despre efectele nocive pe care aplicația TikTok le are asupra copiilor. Zanni i-a sfătuit pe părinți să interzică accesul celor mici la această aplicație și chiar să ia măsuri radicale cum ar fi să le confiște copiilor tabletele și telefoanele. 

Zanni a subliniat că utilizatorii aplicației TikTok sunt în mare parte copii de 10 ani care nu cunosc nimic despre viață și sunt foarte ușor influențați de influencerii pe care îi văd pe TikTok și pe care micuții încearc să îi copieze. 

Artistul a dus dicursul și mai departe și a declarat că își șterge contul persnal de TikTok, chiar dacă această platformă îi aduce un venit financiar substanțial. 

"Fac un apel către toată țara, toate mămicile, toți tăticii, toți bunicii, toți frații mai mari, toți profesorii, nu mai lăsați copiii pe TikTok, copii care nu sunt în stare să aleagă între bine și rău și nu au ce căuta pe o astfel de aplicație infectă, unde toate lăturile au urmăritori și au fani. Fanii ăștia sunt copii de 10 ani, care îi iau pe ei drept exemplu. N-au ce căuta copiii, vă zic de acum. Luați tabletele și telefoanele din mâinile copiilor care se uită pe TikTok numai la lături. Te uiți la lături, devii o lătură. Stop cu TikTok-ul în momentul ăsta! Chiar dacă fac un milion pe TikTok, acum renunț la contul meu de Tik Tok, ca să devină ilegal și să se șteargă din România, să punem capăt lăturilor", a declarat Zanni. 

Zanni a intrat în conflict cu Alex Velea

Zanni este câștigătorul "Survivor România", emisiunea care i-a adus celebritatea și astfel s-a făcut remarcat și de Alex Velea, datorită pasiunii pentru muzică. Zanni a fost mentorat de soțul Antoniei o bună bucată de vreme și părea că relația profesională și personlă dintre Velea și câștigătorul "Survivor" merge ca pe roate. Din păcate, între cei doi  a avut loc un mic conflict, iar colaborarea s-a destrămat. Zanni a mărturisit în final despre Velea că este un om cu un suflet mare.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net