Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte, la iUmor. «Nu crezi că e momentul să facem pasul următor?»

Întâlnire de gradul 0 chiar la "iUmor", când Iulia Albu a primit un roast din partea lui Mihai Alexandru, partenerul acesteia. Cel mai tare a surprins-o însă pe vedetă o întrebare, pusă de iubitul ei, chiar la final.

Mihai Bendeac, Delia, Iulia Albu, Cheloo jpg
Iulia Albu, jurată la iUmor

Iulia Albu a fost jurat în cadrul ediţiei de duminică, 1 mai, al emisiunii "iUmor", iar producătorii show-ului Antena 1 au reuşit să o lase mască pe vedetă cu un roast din partea iubitului său. Mihai Alexandru a venit la emisiune pregătit și „înarmat” cu cuvintele necesare, „din dragoste, ca să nu fie singura penibilă de aici”.

Citește și Iulia Albu se alătură juriului iUmor! Ce spune despre Cheloo

Iulia Albu a recunoscut că nu se aştepta să îl vadă pe Mihai pe scenă şi se aştepta la oricine altcineva, chiar şi propriul tată. Fashion editor-ul a povestit cu l-a cunoscut pe actualul său iubit. A fost un „blind date”, care s-a dovedit a fi un adevărat succes. 

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Era foarte arogant și înțeleg că și el a avut aceeași părere despre mine”, a povestit Iulia.

Chiar dacă relația dintre cei doi e supusă încercărilor, Mihai a spus că reușește să se pregătească pentru lecțiile date mereu de Iulia şi încercările la care este supus. 

“Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a mai povestit Mihai Alexandru.

Cerere în căsătorie, indirectă

După un roast de excepție, în care acesta a punctat, într-un mod hilar, toate punctele forte ale relației lor, Mihai Alexandru i-a cântat Iuliei o melodie la vioară. Nu a terminat însă, aşa, ci cu o întrebare care a lăsat atât publicul, cât şi pe iubita sa cu gura căscată. 

Citește și «Răscoală» la iUmor. Jurații au plecat din emisiune. Bendeac: «Nu vreau să se discute despre treaba asta»

"Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine", a zis Mihai Alexandru. Bineînțeles, în același ton plin de umor.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și Mihai Alexandru

În urma divorțului de Mihai Albu, Iulia Albu a devenit foarte discretă când vine vorba de viața ei amoroasă. După patru ani de relație cu Mihai Alexandru, cunoscut și drept Mike, vedeta se vede alături până la adânci bătrâneți cu acesta.

Povestea lor de dragoste a început a unor adolescenți. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, iar momentul în care aceștia s-au văzut a fost „ură la prima vedere” sau, așa cum a zis și Iulia Albu, „un blind date perfect”. De dragul iubitei sale, Mihai chiar a renunţat la viaţa din Londra, unde locuia pe atunci şi a revenit în Bucureşti. 

Chiar dacă cei doi au trecut prin momente grele împreună, se pare că Mihai Alexandru a decis să facă pasul următor, chiar în timpul emisiunii iUmor, în văzul a sute de mii de oameni.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rămită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a declarat vedeta.

stanga
dreapta
iulia albu
Iulia Albu jpg
iulia albu
iulia albu jpeg
5 iulia albu 39 de ani jpg jpeg

Fiica Iuliei Albu este foarte apropiată de iubitul mamei

Iulia a vorbit şi despre relaţia pe care o are iubitul ei cu Mikaela, fiica ei cu Mihai Albu. Fetiţa de 13 ani este foarte apropiată de partenerul mamei sale, despre care Iulia spune că este un tată minunat şi care se ocupă îndeaproape de educaţia celei mici. 

"Mikaela îl adoră pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește”, a mărturisit Iulia Albu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg