Iulia Albu se alătură juriului iUmor! Ce spune despre Cheloo

Noul sezon iUmor a venit cu o mică schimbare în privința formulei juraților show-ului, fiecare ediție având un invitat surpriză la pupitrul juriului. De această dată, Iulia Albu se alătură colegilor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, duminică, de la 20.00, la Antena 1!

Iulia Albu se alătură juriului iUmor Foto: Arhivă
Iulia Albu se alătură juriului iUmor Foto: Arhivă

iUmor continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Iulia Albu a acceptat provocarea de a se alătura celor trei „crai” veterani de la pupitrul juriului, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Așa cum era de așteptat, Iulia s-a prezentat în platoul emisiunii și cu o ținută caracteristică.

Iulia Albu, noul jurat-surpriză de la iUmor

Fashion editorul este ultimul jurat-surpriză care va participa în cadrul show-ului, în timpul preselecțiilor. Admiratorii Iuliei Albu, care a participat de curând și în cadrul proiectului „Dancing on Ice”, o vor putea revedea astfel pe aceasta pe micile ecrane, în ediția de 1 mai, la Antena 1, de la ora 20.00. 

Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant.”, a spus Iulia.

Iulia Albu a dezvăluit și ce părere și-a format despre colegii cu care a împărțit masa juriului, mărturisind o impresie neașteptată și despre Cheloo!

„Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!”, a dezvăluit Iulia, care a primit cu drag rolul de cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor.

Citește și: Surpriză de proporții la iUmor! Dani Oțil s-a alăturat juriului. Ce a declarat vedeta

Cine a mai avut rolul de „al patrulea jurat”, la iUmor

Iulia Albu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele de la iUmor din această duminică. Așa cum a povestit și vedeta TV, aceasta a luat parte și la câteva momente de roast, iar experiența a fost una de-a dreptul „picantă”.

Amintim că spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se aflau la masa juriului, sezonul 12 iUmor aduce în fiecare ediție un nou jurat- surpriză la pupitru. Printre cei care au acceptat provocarea de a fi cel de-al patrulea jurat se numără și Dani Oțil, Carmen Tănase, Ana Morodan, Mihai Petre și Cătălin Bordea, dar și mulți alții!

Citește și: Cine este juratul-surpriză de la iUmor? „Mi-a luat o săptămână să accept”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net