Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Prezentatorul TV Dani Oțil a acceptat provocarea de a fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii iUmor, iar echipa i-a pregătit acestuia o surpriză! Soția lui, Gabriela Prisăcariu, a urcat pe scenă pentru a face un moment de „roast”, din care victimă colaterală a ieșit chiar Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani!

image
Gabriela Prisăcariu, replică acidă la adresa Mihaelei Rădulescu Foto: Colaj Click!

Gabriela Prisacariu a devenit de ceva vreme doamna „Oțil” cu acte în regulă, dăruindu-i lui Dani și un băiețel, așadar orice urmă a trecutului amoros al prezentatorului TV a devenit subiect de amuzament pentru ea, fiind sigură pe relația pe care o are cu partenerul ei.

Gabriela Prisăcariu, moment de roast pe scena de la iUmor

Invitată pe scena iUmor, Gabriel Prisăcariu a a pregătit un moment de „roast”, iar Mihaela Rădulescu, fosta parteneră a lui Dani Oțil, a ajuns să fie ținta glumelor acesteia. 

Gabriela a început aparent inocent, cu glume la adresa soțului ei, până când, la un moment dat, a făcut referire la „bunica lui Dani”. Ulterior, s-a corectat, zicând că voia să vorbească despre mama lui Dani, soacra ei, deoarece „bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”!

Fără ca măcar să îi pronunțe numele Mihaelei Rădulescu, Gabriela i-a luat complet prin surprindere pe jurați, care au înțeles imediat aluzia la adresa celei care este supranumită și „diva de la Monaco”. 

Citește și: Dani Oțil o invită pe Mihaela Rădulescu la nunta cu Gabriela: "Are plicul pregătit. O chem când fac nunta aia mare"

stanga
dreapta
dani otil si gabriela
gabriela si dani otil
gabriela prisacariu dani otil nunta jpeg
dani otil gabriela jpeg
gabriela prisacariu iubita dani otil png
dani otil si gabriela prisacariu
dani otil gabriela prisacariu jpeg

Mihaela Rădulescu a fost numită „bunica lui Dani” de către Gabriela!

Puțină lume știe că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulți oameni îl suportă. Nu știu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la „iUmor”. Fiți convinși că el vă place foarte tare, deși nu v-am văzut pe lista de invitați la nuntă. Primul invitat pe listă a fost Ristei.

Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani - scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco - Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii.”, a spus Gabriela Oțil la „iUmor”.

Astfel, Mihaela Rădulescu a fost numită „bunica lui Dani”, dat fiind faptul că diferența de vârstă dintre diva de la Monaco și Dani este de 11 ani, subiectul fiind comentat și pe vremea când cei doi formau un cuplu. Gabriela Prisăcariu a publicat momentul și pe contul său de Instagram, unde unii admiratori i-au reproșat că ar fi cam nesărată gluma. Cu toate acestea, Gabriela a explicat simplu replica ei:  „Oamenii deștepți înțeleg umorul”.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au despărţit în 2014

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în 2008, după ce diva de la Monaco a fost invitată la emisiunea matinală de la Antena 1 a prezentatorului TV. Pe atunci, Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. 

Povestea lor de amor durat până în 2014, iar de atunci, ambii şi-au refăcut viaţa. Dani şi Mihaela au rămas în relaţii bune, aceasta iubindu-se în prezent cu cascadorul Felix Baumgartner.

Citește și: Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Imagini din interior

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg